Ilkka Koppelomäki

Teemana: Saa mitä haluat Tie rohkeampaan, hyvinvoivaan ja onnelliseen arkeen sekä elämään

Tähtien Torstaissa Ilkka Koppelomäki vieraineen tarjoaa tsemppausta, rohkaisua ja konkreettisia vinkkejä oman elämän toteuttamiseen. Miten tehdä arjesta parempaa? Miten toteuttaa omia tavoitteita ja mahdottomiltakin tuntuvia unelmia? Kuule inspiroivien oman elämänsä toteuttajien tärkeimmät neuvot itsensä johtamiseen ja omannäköisen elämän saavuttamiseen.

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja ja oman elämän ohjaamiseen tarkoitetun Saa mitä haluat -menetelmän kehittäjä. Ilkka on reilun 10 vuoden aikana auttanut menetelmällään tuhansia suomalaisia tekemään arjestaan parempaa ja saavuttamaan tavoitteitaan. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on tehnyt vaikuttavaa työtä itsensä kehittämisen eteenpäin viemiseksi jo vuodesta 2007 asti. Ilkan missiona on ”vähemmän katkeria vanhuksia ja enemmän elämäänsä tyytyväisiä ihmisiä”.

Suositussa Saa mitä haluat -sarjassa Viisas Elämä on julkaissut teokset Saa mitä haluat Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen (2019), Saa mitä haluat Elämäsi kirja (2020), Saa mitä haluat -muistikirja (2021) ja Saa mitä haluat: Nuoren kirja – Kasva keneksi haluat (2022).