Kaija Pitkäniemi

Kaija Solana

Kaija Solana (Pitkäniemi) on henkinen valmentaja, jolle ihmisenä kasvaminen ja elinikäinen ihmisyyden opiskelu ovat sydämen asia. Kaijan elämäntehtävä on auttaa ihmisiä saamaan aito yhteys itseensä: sisäiseen viisauteen, voimaan ja rakkauteen, sekä sitä kautta pääsemään omaan loistoonsa. Kaija kuvaa itseään näin: ”Olen suomalainen kosmopoliitti, maalla viihtyvä kaupunkilainen, sosiaalinen erakkoluonne, vapautta rakastava organisoija, laajakatseinen, haavoittuva, määrätietoinen ja intuitiivinen elämän kulkija jalat tukevasti maassa ja pää pilvissä. Erityisosaamistani on tunnelman luominen, energian kohottaminen ja liikkeellepano.”

Näitä elämänmakuisia elementtejä Kaija ilmentää coachauksissa, valmennuksissa, retriiteissä, sekä puheissa ja kirjoituksissa. Käytännönläheinen ote on läsnä kaikessa tekemisessä. Räätälöityjen palveluiden lisäksi tarjolla on henkilökohtaisia 3, 6 tai 9 kk mittaisia valmennuspaketteja kunkin tarpeen ja tilanteen mukaan. Tutustu, niin jutellaan lisää: https://kaijasolana.com/elamantaidot/

Jos itseopiskelu tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, on se mahdollista Elämän virrassa –verkkokurssin https://kaijasolana.com/elaman-virrassa/ avulla. Tulossa on retriittejä Pohjois-Espanjaan ja kesäisin tapaat Kaijan vaikka Fiskarsissa, jossa hän vetää Hiljaisuus puhuu –läsnäolokävelyjä https://kaijasolana.com/retriitit/ Lisätietoja ja uutiskirjetilaukset: www.kaijasolana.com – Uusille tilaajille ilmainen eKirja: 5 Tapaa Lisätä Energiaa Arkeen.

 

Kommentoi!

kommenttia


Kirjat

Elämän virrassa