Kwik, Jim

Jim Kwik on laajalti tunnettu maailmanluokan asiantuntija muistin kehittämisen, aivojen optimoinnin ja pikalukemisen aloilla.

Lapsuuden aivovamma aiheutti hänelle oppimisvaikeuksia, joten Kwik kehitti keinoja, joilla onnistui merkittävästi parantamaan henkistä suorituskykyään. Hän on omistanut elämänsä auttaakseen muita vapauttamaan aidon neroutensa ja aivojensa kyvyt. Hän on toiminut yli kahden vuosikymmenen ajan opiskelijoiden, vanhusten, yrittäjien ja opettajien aivovalmentajana. Hänen on työnsä kautta auttanut Hollywoodin eliittiä, huippu-urheilijoita, poliittisia johtajia ja yrityspohattoja. Hänen yritysasiakkaisiinsa lukeutuvat Google, Virgin, Nike, Zappos, SpaceX, GE, Twentieth Century Fox, Cleveland Clinic ja WordPress, sekä organisaatiot kuten Yhdistyneet kansakunnat, Caltech, Harvardin yliopisto ja Singularity University.

Jim Kwik saavuttaa esiintymistensä kautta yli 200 000 hengen elävän yleisön vuosittain ja hänen nettivideonsa ovat keränneet satoja miljoonia katselukertoja. Kwik esiintyy säännöllisesti mediassa kuten Forbes, HuffPost, Fast Company, Inc. ja CNBC. Hän juontaa suosittua Kwik Brain-podcastiä, joka on jatkuvasti suosituin oppimiseen liittyvä valmennusohjelma iTunesilla. KwikLearning.comin nettikursseilla on oppilaita 195 eri maasta.

Kwik ajaa aivoterveyden ja globaalin koulutuksen asiaa, sekä on osallistunut rahoittajana eri projekteihin Alzheimerin taudin tutkimuksesta koulujen perustamiseen Guatemalasta Keniaan, sekä auttanut tuottamaan terveydenhuoltoa, puhdasta vettä ja oppimismahdollisuuksia lapsille, jotka ovat olleet näiden tarpeessa. Hänen tavoitteenaan on, että kaikki saavat mahdollisuuden kehittää itseään.

 

JimKwik.com (luennot, valmennus, podcast)

KwikLearning.com (nettivalmennukset)

Twitter: @JimKwik

Facebook: @JimKwik

Instagram: @JimKwik

Kommentoi!

kommenttia


Kirjat

Rajoittamaton