Leena Siitonen

Leena Siitonen, FM, on entinen armoton säätäjä ja nykyinen henkisen kasvun ohjaaja. Leena kirjoittaa, luennoi ja ohjaa kursseja henkisen kasvun aiheista, suomentaa elämäntaitokirjallisuutta ja tekee auratulkintoja Iloinen Aura -yrityksessään. Hän on toiminut työkseen henkisyyden, energioiden ja niiden tulkitsemisen parissa jo yli 15 vuotta.

Leenan tavoitteena on auttaa ihmisiä elämään lempeämmin, hyväksyvämmin ja luottavaisemmin, omaa sydäntään kuulostellen. Auratulkinnoissaan, suosituilla kursseillaan ja luennoillaan hän muistutteleekin ihmisiä heidän sisäisestä viisaudestaan ja voimastaan ja rohkaisee heitä luottamaan omaan intuitioonsa.

Mitä jos suorittamisen sijaan avautuisimme ottamaan vastaan, vaatimisen sijaan sallisimme, jatkuvan pähkäilyn sijaan luottaisimme ja ankaruuden sijaan rakastaisimme itseämme? Mitä jos epäonnistumiset ovatkin opetuksia, pelko väistämätön osa rohkeaa elämää ja mitä jos asiat eivät koskaan menekään pieleen, vaan juuri niin kuin on tarkoitus?

Kun yhteytemme aitoon itseemme vahvistuu, voimme vähitellen luopua rajoittavista uskomuksista, uuvuttavasta puurtamisesta, jatkuvasta murehtimisesta ja hyväksynnän hakemisesta ulkopuoleltamme. Löydämme ilon, rakkauden ja voiman sisältämme ja voimme elää luottavaisina tietäen, että kaikki järjestyy – tavalla tai toisella.

Tutustu Leenan auratulkintoihin, kursseihin ja luentoihin ja seuraa Leenan iloisia päivityksiä Facebookissa.

Täältä löydät Leenan blogin ja Leenan suomentamat kirjat.

 

Kommentoi!

kommenttia


Kirjat

Lempeän elämän käsikirja säätäjille