Robbins, Mel

Mel Robbins on tunnettu puhuja, joka puhuu henkilökohtaisesta kehityksestä naisen äänellä. Hän on myös kansainvälinen bestseller -kirjailija. Mel Robbins on tehnyt kirjan 5 sekunnin muutos, neljä ykköseksi noussutta bestseller -äänikirjaa ja yhden ykköseksi nousseen podcastin Audible-yritykselle. Sen lisäksi hän on pitänyt verkkokursseja, jotka ovat muuttaneet yli puolen miljoonan ihmisen elämän eri puolilla maailmaa.

Mel Robbinsin uraauurtava käyttäytymisen muutosta käsittelevä kirja on käännetty 36 kielelle. Veteraanijärjestöt, terveydenhuollon ammattilaiset ja maailman johtavat brändit käyttävät sitä  innostaakseen ihmisiä luottamaan enemmän itseensä ja olemaan tehokkaampia ja tyytyväisempiä.

Mel on yksi maailman suosituimmista ja seuratuimmista puhujista. Hän valmentaa joka kuukausi yli 60 miljoonaa ihmistä, ja yli miljardi ihmistä seuraa hänen videoitaan, mukaan luettuna Mel Robbinsin TED-puhe, joka on yksi kaikkien aikojen suosituimmista.

Enemmän kuin mitään muuta Mel rakastaa toimia muutosvalmentajana, tukea ihmisiä, opettaa heitä uskomaan itseensä ja innostamaan heitä toimimaan tavalla, joka muuttaa heidän elämänsä. Mel asuu miehensä ja kolmen lapsensa kanssa Uudessa Englannissa, mutta on silti aina sydämeltään kotoisin keskilännestä. Hänen avioliittonsa on kestänyt 25 vuotta.

 

Viisas Elämä on julkaissut häneltä teokset 5 sekunnin muutos (2020) ja Ylävitonen itselle (2022).

Kommentoi!

kommenttia


Kirjat

Ylävitonen itselle
5 sekunnin muutos