Kuvaus
Supersuosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa tässä
kirjassa ruoanlaiton salat A:sta Ö:hön. Hän kuljettaa lukijaa Manhattanilta
Okinawalle, Piilaaksosta Kolkataan esitellen maailman huippukokkien kikkoja. 4 tunnin kokki ei kuitenkaan ole pelkkä
keittokirja: se on ällistyttävä seikkailu nopean oppimisen maailmaan. Ferriss
käyttää ruoanlaittoa esimerkkinä metaoppimisesta; menetelmästä, jonka avulla
voi oppia mitä tahansa pihvin paistamisesta ilmaveiviin.
Keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään
kykyjä keittiön ulkopuolella. Silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei
jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen
lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja
nuotiokokkaukseen, sekä katsaus ruoanlaiton tieteelliseen lähestymistapaan.
4 tunnin kokki on
keittokirja niille, joka eivät osta keittokirjoja tai piittaa ruoanlaitosta
tuon taivaallista. Se sisältää ohjeet niin ruoanlaiton kuin elämän
haltuunottoon!
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.