Ajatuksen voima

AlkuteosAs A Man Thinketh
SuomentajaTerhi Viljakainen
ISBN9789522604378
SidosasuNidottu
Sivuja87
Painos4
Julkaisupäivämäärä10/2017
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

18,00 

Jokainen tiedostettu ja tiedostamaton ajatus vaikuttaa toimintaamme. Ajatuksemme kuljettavat meidät niin menestykseen, onneen kuin epäonneenkin. Ne määrittävät keitä me olemme ja millaisiin tilanteisiin elämässämme päädymme. Vastuu on kuitenkin meidän jokainen ihminen on omien ajatustensa herra ja siten oman onnensa seppä.

Ajatuksen voima on klassikko, jonka ajaton viisaus on suorituspaineiden ja stressin kanssa kamppailevalle ihmiselle kenties ajankohtaisempaa kuin koskaan. Se on yksi ensimmäisistä elämäntaito-oppaista ja ilmestyi jo yli sata vuotta sitten.


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Myötätunnon kirja
Osasto:

Kuvaus

Jo­kai­nen tie­dos­tet­tu ja tie­dos­ta­ma­ton ajatus vai­kut­taa toi­min­taam­me. Aja­tuk­sem­me kul­jet­ta­vat meidät niin me­nes­tyk­seen, onneen kuin epä­on­neen­kin. Ne mää­rit­tä­vät keitä me olemme ja mil­lai­siin ti­lan­tei­siin elä­mäs­säm­me pää­dym­me. Vastuu on kui­ten­kin meidän – jo­kai­nen ihminen on omien aja­tus­ten­sa herra ja siten oman onnensa seppä.

Aja­tuk­sen voima on klas­sik­ko, jonka ajaton viisaus on suo­ri­tus­pai­nei­den ja stres­sin kanssa kamp­pai­le­val­le ih­mi­sel­le kenties ajan­koh­tai­sem­paa kuin koskaan. Se on yksi en­sim­mäi­sis­tä elä­män­tai­to-op­pais­ta ja il­mes­tyi jo yli sata vuotta sitten.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajatuksen voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.