Alussa on ajatus

kaikkeus sinussa itsessäsi

ISBN9789522602015
SidosasuNidottu
Sivuja157
Julkaisupäivämäärä24.10.2013
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

24,00 

Vain ajatus on yhden elämän ankarissa paineissa puhdistunut ymmärrys siitä, mitä elämä on. Se on vastaus kaikkiin niihin kysymyksiin, joita pinnallinen kulttuurimme pitää mahdottomina ja vaarallisinakin. Vain ajatus on 35 vuoden itsetietoisen pohtimisen ja jääräpäisenkin elämisen puhdas tulos, kirja jonka Klaus Rahikainen itse olisi halunnut lukea kun hän aikuisuutensa kynnyksellä ensimmäisiä kertoja kysyi perimmäisen kysymyksen: Kuka minä olen?

Tuolloin antoivat Krishnamurtin kirjat ja puheet vastauksia, jotka resonoivat Rahikaisen sielussa. Hän koki itsensä jopa Krishnamurtin työn jatkajana. Onneksi tuo toive ei toteutunut, vaikka läheltä piti, ja Rahikainen sai jatkaa oman tiensä kulkemista. Tuo kiemurainen tie opetti hänelle, ”että sinä olet itse juuri tuo vanha ura, johon elämäsi kerta toisensa jälkeen juuttuu! Sinä olet se vika, jota niin pitkään olet etsinyt ja samalla koettanut väistää, se mitä et ole halunnut nähdä. Sinä olet se vika, sama vääristyneen identiteetin harha, joka Rahikaistakin vaivaa. Tiedäthän tuon lahjomattoman sanonnan: Sama vika Rahikaisella! Siksi minä voin sinustakin kertoa ja kirjoittaa, minä näen sinussa itseni ja itsessäni sinut, samat viat omissa yksilöllisissä muodoissaan, saman ihmeellisen elämän etsimässä vapauttaan noiden kuviteltujen vikojen vankilasta. Ihan saman!”


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

”Minä olen itse elämä, joka meissä kaikissa hakee loputtomasti uutta ilmaisua.  Minä olen itse Luoja, kaikkien kokemustemme ja hahmojemme yhteinen rakastava lähde. Siksi voin sinustakin kertoa ja kirjoittaa, sillä näen sinussa itseni ja itsessäni sinut, saman ihmeellisen elämän etsimässä vapauttaan kuvittelemiemme rajoitusten vankilasta.”

”Alussa on ajatus” on elämän ankarissa paineissa puhdistunut ymmärrys siitä, mitä elämä on. Se on vastaus kaikkiin niihin kysymyksiin, joita pinnallinen kulttuurimme pitää mahdottomina ja vaarallisinakin.

Teos on itsetietoisen pohtimisen ja jääräpäisen elämisen puhdas tulos, kirja jonka Rahikainen itse olisi halunnut lukea kun hän aikuisuutensa kynnyksellä ensimmäisiä kertoja kysyi tuon perimmäisen kysymyksen: kuka minä olen?

Klaus Rahikainen on Ahvenanmaalla asuva kirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut ja kustantanut kymmenen kirjaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

www.klausra.com

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alussa on ajatus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.