Arkipäivän psykologiaa buddhalaisittain

AlkuteosTänkar of buddhismen som psykologi
SuomentajaMarita Salminen
ISBN9525534030
SidosasuNidottu
Sivuja200
Julkaisupäivämäärä30.3.2004
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

22,00 

Ruotsalainen toimittaja Anna Bornstein kertoo yleistajuisesti, kuinka buddhalaisen tajunnantutkimuksen avulla voidaan päästä käsiksi normaalitajunnan takana oleviin tiedostamattomiin ajatus- ja tunneprosesseihin.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Länsimaisten psykologien mukaan ihmisen psyyken tiedostamattomia kerroksia on erittäin vaikeaa tutkia. Buddhalainen tajunnantutkimus sitä vastoin väittää, että keskittymisen ja meditaation kautta kuka tahansa voi kehittää niitä valmiuksia, joita tarvitaan päivätajunnan takana olevien tiedostamattomien ajatus- ja tunneprosessien tutkimiseen.

Anna Bornstein ei ole buddhalainen, mutta elämä on johdattanut hänet jo varhain sisäisen etsinnän polulle. Hän on soveltanut buddhalaisia totuuksia itseensä ja esittelee tässä kysymyksiä, joita hän on asettanut itselleen ja joista hän on keskustellut monien kohtaamiensa henkisten opettajien ja asiantuntijoiden kanssa. Näiden joukkoon kuuluvat mm. amerikkalainen henkinen opettaja ja kirjailija Paul Brunton, hänen pyhyytensä Dalai-lama ja tunnettu tiibetinbuddhalainen lama Sögyal Rinpoche. Edellisten lisäksi myös hollantilainen psykoterapeutti ja amerikkalainen teoreettisen fysiikan tutkija jakavat näkemyksiään.

Näistä kohtaamisista ja haastatteluista Anna Bornstein on rakentanut henkilökohtaisen mandalansa, jonka hän esittelee lukijalle pitkällisen toimittajanuransa koulimalla välittömyydellä ja käytännönläheisyydellä.

Hänen ja hänen kohtaamiensa ihmisten kokemuksista lukija saa paitsi tietoa ja oivalluksia, myös rohkeutta yrittää itse suuntautua sisäiseen maailmaansa ja kokea mitä todellinen sisäinen hiljaisuus voi kertoa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arkipäivän psykologiaa buddhalaisittain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.