Astangajooga

Harjoitukset ja filosofia

AlkuteosAshtanga Yoga - Practice and Philosophy
SuomentajaNina Valtavirta (luvut 3-4) ja Terhi Viljakainen (luvut 1-2)
ISBN9789525734447
SidosasuNidottu
Sivuja319
Julkaisupäivämäärä18.2.2010
Kirjastoluokka59.33 ja 29.52
HuomioitavaaLoppuunmyyty

35,00 


Saatat pitää myös näistä:

Henkiset voimavarat
Rikastumisen tiede
Saa mitä haluat
Elämäsi tärkein henkilö
Harjoituksia läsnäolon voimasta
Vihan oppitunnit
Jooga ja elämän voima

Kuvaus

Gregor Maehlen Astangajooga on kattava, kuvitettu teos astangajoogasta. Se on monipuolinen johdatus aiheeseen ja sopii niin aloittelijoille, joogaa jo pitempään harrastaneille kuin sitä opettavillekin.

Kirjan ensimmäisessä osassa käsitellään joogan fyysistä puolta – oikeanlaista hengitystekniikkaa, energialukkoja sekä vinyasa-menetelmää. Toisessa osassa esitellään astangajoogan ensimmäisen sarjan liikkeet. Jokaista liikettä ja asentoa varten annetaan yksityiskohtaiset ja selkeät ohjeet, joita havainnollistetaan valokuvin ja anatomisin piirroksin. Lisäksi mukana on paljon käytännön vinkkejä.

Kahdessa viimeisessä osassa käsitellään joogan historiallista taustaa ja filosofiaa. Gregor Maehlen tulkinta joogan tärkeimmästä tekstistä, Joogasutrasta, perustuu perinteisiin intialaisiin kommentaareihin sekä kirjoittajan omiin kokemuksiin. Maehle selittää tämän ikivanhan joogatekstin maanläheisellä ja helposti lähestyttävällä tavalla.

Gregor Maehle on opiskellut historiaa, uskontotiedettä, filosofiaa, indologiaa sekä anatomiaa. Maehle asui 1980- ja 90-luvulla vuosia Intiassa, missä hän tutustui eri joogasuuntauksiin ja opiskeli joogaa mm. K. Pattabhi Joisin, BNS Iyengarin sekä BKS Iyengarin ohjauksessa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astangajooga”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *