Basilikan tuoksu

Ruokamuistoja Italiasta

AlkuteosThe Fragrance of Basil. Food and memories of my Italian Childhood
SuomentajaHelinä Kangas
ISBN9525534219
SidosasuSidottu
Sivuja222
Julkaisupäivämäärä5.4.2005
Kirjastoluokka68.25
HuomioitavaaLoppuunmyyty

28,00 

Persoonallinen johdatus Italian kulttuuriin keittiön kautta ja lämmin muistelmateos, josta välittyvä intohimo ruokaan on herkullisen tarttuvaa.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Basilikan tuoksu on ainutlaatuinen johdatus Italian kulttuuriin ruoan ja keittotaidon kautta. Kirjan sisältämät ruokaohjeet, olivatpa ne peräisin isoäitien reseptivihkoista tai maineikkailta keittiömestareilta, ovat helppoja, nopeita ja edullisia toteuttaa.
Lukijalle avautuu ainutlaatuinen näköala paitsi italialaiseen keittiöön, myös Italian pikkukaupunkeihin ja maaseudulle, vuoristoon ja meren rannoille. Paikalliset herkut, tavat, tarinat ja maisemat siivilöityvät eloisina ja värikkäinä kirjoittajan lapsuusmuistojen kautta.

Raffaella Delmonte on syntyjään milanolainen mutta asuu nykyään perheineen Uudessa-Seelannissa. Hän edistää myös uudessa kotimaassaan italialaista ruokakulttuuria ja toimii aktiivisesti Slow Food –liikkeessä. Tämä ainutlaatuinen keittokirja ja muistelmateos on syntynyt rakkaudesta Italiaan, sen makuihin ja muistoihin, ja halusta jakaa ne uusien ystävien ja lukijoiden kanssa.

”Toivon, että suomalaiselle lukijalle välittyvät paitsi reseptien tarjoamat maut ja tuoksut, myös kuvailemieni paikkojen moninaiset värit, ja että eri henkilöiden kasvot piirtyvät yhtä elämää sykkivinä kuin olen ne itse kokenut. Toivotan kaikille antoisaa matkaa ”minun Italiassani”! – Raffaella Delmonte

Alkuteos The Fragrance of Basil sai Ranskassa vuonna 2002 Gourmand World Cookbook -palkinnon parhaana ruoka-aiheisena englanninkielisenä kirjana.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Basilikan tuoksu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.