Blogit ja bisnes- Yritys 2.0

AlkuteosNaked Conversations : How Blogs are Changing the Way Businesses Talk with Customers
SuomentajaTuula Ljungberg ja esipuhe Teemu Arina
ISBN9789525534757
SidosasuNidottu
Sivuja320
Julkaisupäivämäärä5.3.2008
Kirjastoluokka61.72
HuomioitavaaLoppuunmyyty

32,00 

Käytännönläheinen opas bloggaamisen hyödyistä yritysmaailmassa


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Bloggaus on tuttua jo monelle suomalaiselle. Ystävien ja sukulaisten blogeista luetaan matkakertomuksia ja kuulumisia, julkkisten ja silmäätekevien blogit taas kiinnostavat suurempaakin joukkoa. Bloggauksen mahdollisuudet markkinointivälineenä on huomattu maailmalla, ja monet suomalaisetkin yritykset, esimerkiksi F-secure, ovat perustaneet omia blogejaan.

Blogit ovat tervetullut lisä yritysten paljon parjattuun asiakaspalveluun. Puhelinvastaajiin, jonotusmusiikkiin ja turhiin sähköposteihin leipääntyneet asiakkaat saavat tutustua yrityksen inhimilliseen puoleen, ihmisiin titteleiden ja faksinumeroiden takana. Hyvässä blogissa käsitellään asiakkaita kiinnostavia, ajankohtaisia aiheita ja tarjotaan mahdollisuus todelliseen vuorovaikutukseen ja keskusteluun.

Blogit ja bisnes on ensimmäinen Suomessa julkaistava teos blogien käytöstä yritysmaailmassa. Kirja kertoo kattavasti bloggauksen eduista ja mahdollisuuksista, opastaa hyvän blogin tekemisessä ja valaisee yritysmaailman viestintäkulttuurin muutosta.

”Teknologiaevankelista” Robert Scoblen vuonna 2000 aloittama blogi ”Scobleizer” on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion ja sitä lukee nykyään yli 3,5 miljoonaa fania päivittäin. Aiemmin Scoble työskenteli Microsoftilla, mutta siirtyi kesällä 2006 PodTech.netin palvelukseen.
Shel Israel on arvostettu viestintästrategioiden asiantuntija, joka tunnetaan erityisesti suosittujen tietokoneohjelmien ja -tuotteiden (esim. PowerPoint ja FileMaker) lanseeraajana.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Blogit ja bisnes- Yritys 2.0”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.