Business Bushido

Johtamisen seitsemän arvoa

ISBN9789525534795
SidosasuSidottu
Sivuja144
Julkaisupäivämäärä11.9.2007
Kirjastoluokka69.11
HuomioitavaaLoppuunmyyty

29,00 

”Teet mitä hyvänsä, et voi piiloutua itseltäsi.”


Saatat pitää myös näistä:

Henkiset voimavarat
Rikastumisen tiede
Saa mitä haluat
Elämäsi tärkein henkilö
Harjoituksia läsnäolon voimasta
Vihan oppitunnit
Jooga ja elämän voima

Kuvaus

Petri Niskasen kirja herättää uusia ajatuksia johtajuudesta ja vastuunkannosta, teroittaen korkean työmoraalin tärkeyttä, antaen oivallisilla tarinoilla ja terävillä esimerkeillä aiheen ajatella omaa käyttäytymistämme ja ajatteluamme myös työelämän ulkopuolella. Bushido – samuraisotureiden moraalisten periaatteiden kunniakoodi voi toimia ajatuksia herättävänä ohjeistuksena nykypäivänkin vaativassa ja kiireisessä yritysmaailmassa.
Kirjailija yhdistää vanhan japanilaisen viisauden ja eettiset opit toimivasti tähän päivään kertoen tapahtumia omasta elämästään sekä historiasta. Ajatuksia herättävät myös kirjaan huolella kootut filosofiset viisaudet. Ja ettei lukija pääsisi liian helpolla, jokaisen periaatteen jälkeen on sarja omantunnon kysymyksiä, joihin elämäänsä eteenpäin viedäkseen kuuluu vastata rehellisesti.

Petri Niskanen on toiminut vuonna 1998 ensimmäisenä suomalaisena kansainvälisen nuorkauppakamarijärjestön (Junior Chamber International) puheenjohtajana. Järjestö toimii 120 maassa ja sillä on lähes puoli miljoonaa jäsentä.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Business Bushido”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *