Business for Punks

Riko sääntöjä ja menesty

AlkuteosBusiness for Punks: Break All the Rules – the BrewDog Way
SuomentajaTimo Utterström
ISBN9789522605757
SidosasuNidottu
Sivuja251
Julkaisupäivämäärä10/2016
Kirjastoluokka69.1

32,00 

”Se ei enää riitä, että perustaa yrityksen. Yritykselle tarvitaan selkeä päämäärä, missio, syy olla olemassa. Me emme Martinin kanssa perustaneet vain panimoa – me halusimme saada muutkin ihmiset suhtautumaan laatuoluisiin yhtä intohimoisesti kuin me itse suhtauduimme.”

Älä perusta yritystä vaan aloita vallankumous. Ole itsekäs paskiainen ja unohda kaikki ohjeet. Älä tuhlaa aikaasi tyhjänpäiväisiin yrityssuunnitelmiin. Unohda myyntistrategiat. Toimi, älä ajattele.

Muun muassa näiden ajatusten avulla skotlantilaisesta Brewdog panimosta tuli yksi maailman tunnetuimmista pienpanimobrändeistä. Business for Punksissa panimon toinen perustaja James Watt tuo julki menestyksensä avaimet.

Tämä kirja on anarkistinen yritysopas uudelle sukupolvelle – rääväsuinen suunnannäyttäjä, jonka avulla yritystoimintakin voi olla hauskaa ja sen puitteissa voi tehdä aivan mitä huvittaa. Ja mikä parasta, voi luoda yrityksen jossa jokainen haluaisi olla töissä.

Täysin omaehtoisesti toimiva Brewdog tunnetaan nykyisin laadukkaista oluistaan, baareistaan ja joukkorahoituskampanjoistaan. Brewdog aloitti pienpanimobuumin ja tuli luoneeksi kokonaan uuden tavan pyörittää yritystä. Brewdog-oluita saa monista ruokakaupoista Suomessa. Helsinkiin perustettiin Brewdog-baari kesällä 2014, ja Turkuun loppuvuodesta 2015.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Vauraus
Kysy ensin MIKSI
Myötätunnon kirja
Sielukas johtaminen
Mieti vielä
Oman elämäsi superstara työkirja
Menestymisen taito
Oman elämäsi superstara
Vaikuttavin nainen olet sinä
Osasto:

Kuvaus

”Se ei enää riitä, että perustaa yrityksen. Yritykselle tarvitaan selkeä päämäärä, missio, syy olla olemassa. Me emme Martinin kanssa perustaneet vain panimoa – me halusimme saada muutkin ihmiset suhtautumaan laatuoluisiin yhtä intohimoisesti kuin me itse suhtauduimme.”

Älä perusta yritystä, vaan aloita vallankumous. Ole itsekäs paskiainen ja unohda kaikki ohjeet. Älä tuhlaa aikaasi tyhjänpäiväisiin yrityssuunnitelmiin. Unohda myyntistrategiat. Toimi, älä ajattele.

Muun muassa näiden ajatusten avulla skotlantilaisesta Brewdog-panimosta tuli yksi maailman tunnetuimmista pienpanimobrändeistä. Business for Punksissa panimon toinen perustaja James Watt tuo julki menestyksensä avaimet.

Tämä kirja on anarkistinen yritysopas uudelle sukupolvelle – rääväsuinen suunnannäyttäjä, jonka avulla yritystoimintakin voi olla hauskaa ja sen puitteissa voi tehdä aivan mitä huvittaa. Ja mikä parasta, voi luoda yrityksen jossa jokainen haluaisi olla töissä.

Täysin omaehtoisesti toimiva Brewdog tunnetaan nykyisin laadukkaista oluistaan, baareistaan ja joukkorahoituskampanjoistaan. Brewdog aloitti pienpanimobuumin ja tuli luoneeksi kokonaan uuden tavan pyörittää yritystä. Brewdog-oluita saa monista ruokakaupoista Suomessa. Helsinkiin perustettiin Brewdog-baari kesällä 2014 ja Turkuun loppuvuodesta 2015.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Business for Punks”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.