Eläköön kriisi!

Voimaa ja rohkeutta vaikeista ajoista

AlkuteosWelcome to Your Crisis : How to Use the Power of Crisis to Create the Life You Want
SuomentajaRaija Viitanen
ISBN9525534545
SidosasuNidottu
Sivuja200
Julkaisupäivämäärä19.10.2006
Kirjastoluokka59.563; 17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

25,00 

Pohjalta on paras ponnistaa


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Lähes jokainen joutuu joskus kokemaan vaikeita aikoja. Läheisen ihmisen kuolema, tärkeän ihmissuhteen päättyminen, vakava sairastuminen ja työpaikan menettäminen ovat vain esimerkkejä kriiseistä, joita niin monet joutuvat kohtaamaan. Eläköön kriisi! on kirja jokaiselle, joka haluaa selvitä omasta kriisistään entistä vahvempana tai tukea läheistään tämän eläessä vaikeaa aikaa. Kirjan keskeinen teesi kuuluu: ”Kaikkein vaikein hetki on uuden elämän alku”. Raskainkin kriisi pelkoineen ja kipuineen on muutosvoiman ja toivon lähde – kun siihen suhtautuu oikein. Vaikka emme voi hallita kaikkia kriisejämme, voimme varmasti hallita tapaa, jolla reagoimme niihin.

Laura Day kertoo, kuinka voimme päästä eroon tavanomaisista tavoista suhtautua kriiseihin – ahdistuksesta, raivosta ja masennuksesta – ja löytää kriisistä uudenlaista voimaa ja rohkeutta. Kirja sisältää selkeitä toimintaohjeita ja harjoituksia joiden avulla lukija pääsee kriisinsä herraksi. Tärkeintä on luopua asian märehtimisestä, syyttelystä ja kostonhimosta ja nähdä kriisi ainutlaatuisena mahdollisuutena kasvuun ja muutokseen.

Laura Day on kirjoittanut useita kirjoja ja toimii elämänhallintakouluttajana. Hänen kurssinsa ovat Yhdysvalloissa erittäin suosittuja myös yritysmaailmassa. Eläköön kriisi! on ensimmäinen suomennettu Dayn teos.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eläköön kriisi!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.