Enkeleiden matkassa

Miten etenet omalla enkelipolullasi

SidosasuNidottu
Sivuja324
Painos2. painos
Julkaisupäivämäärä03/2018
Kirjastoluokka17.3

28,00 

Enkeleiden matkassa -kirja on tie enkeleiden maailmaan. Kirja kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten heidät voi tunnistaa. Lukija pääsee myös tutustumaan omaan suojelusenkeliinsä. Kirjasta löytyy monipuolinen kattaus selkeitä harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin sekä lisäävät iloa, tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään.

Entinen ekonomi ja kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan koskettavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja vie huikealle matkalle omaan itseen ja ihanaan enkeleiden valon ja rauhan maailmaan.


Saatat pitää myös näistä:

Modernien munkkien matkassa
Saa mitä haluat e-kirja
Luo haluamasi elämä
Viisi viimeistä toivetta
Mielen voima työssä
Herääminen
Kuinka olla aikuinen ihmissuhteissa
Stressivapaa yrittäjä
Paranemisen taito
Brainstorm

Kuvaus

Ekonomi ja entinen kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan kosketavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja on samalla myös kattava matkaopas enkeleiden maailmaan. Kirja kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten enkelin tunnistaa. Kirja paneutuu enkeleiden tehtäviin ja siihen, mitetn ja millaista apua heiltä voi pyytää. Kirjaan sisältyy runsaasti harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin. Harjoitusten avulla löydät lisää iloa,tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään ja teet elämäsi matkan omaan itseesi.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkeleiden matkassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.