Enkeleiden matkassa

Miten etenet omalla enkelipolullasi

SidosasuNidottu
Sivuja324
Painos2. painos
Julkaisupäivämäärä03/2018
Kirjastoluokka17.3

28,00 

Enkeleiden matkassa -kirja on tie enkeleiden maailmaan. Kirja kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten heidät voi tunnistaa. Lukija pääsee myös tutustumaan omaan suojelusenkeliinsä. Kirjasta löytyy monipuolinen kattaus selkeitä harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin sekä lisäävät iloa, tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään.

Entinen ekonomi ja kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan koskettavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja vie huikealle matkalle omaan itseen ja ihanaan enkeleiden valon ja rauhan maailmaan.


Saatat pitää myös näistä:

Uuden ajan kalenteri – Vuosi 2023
Valon ja voiman vuosi 2023 -pöytäkalenteri
Tyttö, jolla on alaselkätatuointi
Olemisen tie
My Magical Moments muistikirja taianomaisiin hetkiin
Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Osasto:

Kuvaus

Ekonomi ja entinen kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan kosketavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja on samalla myös kattava matkaopas enkeleiden maailmaan. Kirja kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten enkelin tunnistaa. Kirja paneutuu enkeleiden tehtäviin ja siihen, miten ja millaista apua heiltä voi pyytää. Kirjaan sisältyy runsaasti harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin. Harjoitusten avulla löydät lisää iloa,tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään ja teet elämäsi matkan omaan itseesi.

Enkeleiden matkassa on Sanni Nevalaisen enkeli trilogian ensimmäinen itsenäinen osa. Muut osat ovat Enkelit arjessa (Viisas Elämä 2019) ja Enkelit ystävinä (Viisas Elämä 2020).

Sanni Nevalainen on ekonomi, entinen kilpapurjehtija, Suggestoterapeutti SHY ja kouluttaja. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 11 vuotta. Lisäksi hän on Valon Taiteilija. Sanni maalaa enkeleiden kanssa sydämen ja sielun kuvia. Hän myös opettaa enkeleiden ohjauksessa maalaamista ja tekee tilaustöitä. Sannin kotisivu on www.valonvoimaa.fi

Viisas Elämä on julkaissut Sannin ja Katja Frangen upeat Intuitio-kortit vuonna 2017. Lisäksi Sannilta on julkaistu muistikirja Rakkauden polulla sekä meditaatio-tallenne Tie Runsauteen vuonna 2019.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkeleiden matkassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.