Enkelikellolapset

ISBN9789522602770
SidosasuNidottu
Sivuja258
Julkaisupäivämäärä09/2014
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

29,00 


Saatat pitää myös näistä:

Häpeän alkemia
Eroon oireista
Valoa lautasella
Oman elämäsi superstara
Minä tunnen tunteeni – Työkirja lapsille
Ilon kortit (44 kpl +opaskirja)
FODMAP Startti
Vapaudu tukahdutetuista tunteista
Joogaa kivun lievitykseen
Vaikuttavin nainen olet sinä
Osasto:

Kuvaus

Enkelikellolapset on fiktiivinen kertomus opettajan arjesta erityisopetuksen pienluokassa yhden lukuvuoden aikana. Se avaa ymmärrystä ja tietoa opettajan työstä erityislasten kanssa. Pitkä kokemus erityisopettajana on tuonut Hanna-Leena Sabelströmin eteen monenlaisia lapsia ja tarinoita: työ on välillä haastavaa ja raskasta, mutta kirjasta välittyy päällimmäisenä ilo, onnistuminen ja ennen kaikkea välittäminen. Opettajan kyky nähdä enkeleitä ja kuulla heidän opastustaan lasten lähellä sekä taito käyttää henkisiä menetelmiä työssään tuo myös lapsiin uudenlaisen näkökulman.

Enkelikellolapset on elämänmakuinen kuvaus Valon voimasta, joka auttaa selviämään vaikeistakin asioista ja elämäntilanteista. Kirja jättää lukijoille kysymyksen, mikä kaikki olisi mahdollista, jos opettaja voisi avoimesti kertoa lapsille enkeleistä heidän ympärillään?

Hanna-Leena Sabelström on siviiliammatiltaan erityisluokanopettaja, mutta on toiminut jo vuosia selvänäkijänä, Angelic-Reiki® Master -hoitajana sekä henkisenä valmentajana ja opettajana. Kirjoitettuaan tähän mennessä lähinnä ammattikirjallisuutta hän astuu nyt rohkeasti esiin kertoakseen työstään ja omasta enkeleiden värittämästä elämästään.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkelikellolapset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.