Hare Krishna -keittokirja

ISBN9789522605689
SidosasuSidottu
Sivuja200
Julkaisupäivämäärä30.11.2017
Kirjastoluokka68.25

29,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tyyneys puhuu
Nosta värähtelyäsi
Enneagrammin viisaus
Rikastumisen tiede
Vetovoiman salaisuus
Trump ja totuuden jälkeinen maailma
Näin vältät energiavarkaat
Aivot ja paranemisen ihme
Kuunsilta
Enkeleiden matkassa

Kuvaus

Hare Krisha -liikkeen temppeleissä ruokaa ja tarjoilua pidetään suuressa arvossa ja niiden eteen nähdään paljon vaivaa. Maailmalla Krishna-liike tunnetaan usein liikkeen ylläpitämistä ravintoloista, ja harras suhtautuminen ruokaan on synnyttänyt liikkeelle leikkimielisen lempinimen ”keittiöuskonto”.

Terveellinen ja ravitseva ruoka on jokaisen ihmisen perusoikeus uskontoon ja ideologiaan katsomatta. Kun ruoka pyhitetään ja sitä kunnioitetaan, ravitsee se niin kehoa, mieltä kuin henkeäkin.

Hare Krishna -keittokirja tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa liikkeen temppelien keittiön saloihin. Kirjassa esitellään Suomen temppelien suosituimpia ruokalajeja, joita voi yhdistellä monin eri tavoin. Monien sukupolvien käytössä olleiden reseptien avulla voi tutustua monipuolisen kasvisruoan valmistamiseen ja ayurvedisen ruokavalion soveltamiseen pohjoisissa olosuhteissa.

Samuli Hirvi on Helsingin Govindam-ravintolan pääkokki. Hän on viettänyt vuosia Intiassa paikallisten huippukokkien opissa. Minna Wennäkoski-Bielicki on ruokakirjailija ja valokuvaaja.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hare Krishna -keittokirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.