Havahtumisen kirja

AlkuteosThe Book of Awakening: Having the Life You Want by Being Present to the Life You Have
SuomentajaRitva Hellsten
ISBN9789522602336
SidosasuNidottu
Sivuja510
Julkaisupäivämäärä31.1.2014
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

27,00 

Havahtumisen kirja on jokapäiväinen apu ja opas, kuuluipa päivääsi hyviä tai huonoja hetkiä. Se muistuttaa meitä, että elämä jota elämme, on elämä joka meillä on. Ja kun sitä elää täysin sydämin, siitä tulee elämä, jota haluamme elää.

Teos koostuu jokaiselle vuoden päivälle kohdistetuista mietelmistä, tarinoista ja viisaista sanoista, jotka toimivat ohjenuorana kullekin päivälle. Jokaisen merkinnän ohessa on harjoitus, jonka avulla lukija voi herätellä mieltään ja sydäntään, herkistää itseään tälle ihanalle maailmankaikkeudelle. Tämä kirja on tarkoitettu käytettäväksi, kumppaniksi, sielunystäväksi. Tämä tosiaan on havahtumisen kirja. Nämä merkinnät auttavat sinun sisäisen ja ulkoisen maailmasi yhdistymään, ja auttavat sinua tuntemaan sydämesi. Tämä kirja on työkalu, jonka tarvitset tehdäksesi itsestäsi kokonaisen.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Saavuta haluamasi elämä olemalla läsnä elämässä joka sinulla jo on!

Havahtumisen kirja
on jokapäiväinen apu ja opas, niin hyviin kuin huonoihin hetkiin. Se muistuttaa meitä, että elämä jota elämme on elämä joka meillä on. Ja kun sitä elää täysin sydämin, siitä tulee elämä jota haluamme elää.

Teos koostuu jokaiselle vuoden päivälle kohdistetuista mietelmistä, tarinoista ja viisaista sanoista, jotka toimivat ohjenuorana kullekin päivälle. Jokaisen merkinnän ohessa on harjoitus, jonka avulla lukija voi herätellä mieltään ja sydäntään, herkistää itseään tälle mahtavalle maailmankaikkeudelle.

Tämä kirja on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, kumppaniksi ja sielunystäväksi. Mark Nepon omat mietteet ja tarkasti valitut, maailman merkittävimpien runoilijoiden ja mystikoiden viisaudet johdattavat sisäisen ja ulkoisen maailmasi yhdistymään ja auttavat sinua tuntemaan sydämesi. Tämä kirja on työkalu, jonka tarvitset tehdäksesi itsestäsi kokonaisen.

Mark Nepo on yhdysvaltalainen runoilija, kirjailija ja filosofi. Havahtumisen kirja nautti kulttimainetta, kunnes Oprah nosti sen suursuosioon 2010. Se on moderni klassikko, joka on puhutellut syvästi satoja tuhansia lukijoitaan.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Havahtumisen kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.