Herkkyys voimavaraksi

Tietoa erityisherkille ja heitä kohtaaville

ISBN9789522607782
SidosasuNidottu
Sivuja282
Julkaisupäivämäärä04/2019
Kirjastoluokka17.3

28,00 

Herkkyys voimavaraksi – Tietoa erityisherkille ja heitä kohtaaville on teoriatietoa ja käytännön pohdintaharjoituksia yhdistävä opas jokaiselle itsensä herkäksi tunnistavalle ja heitä työssään ja ihmissuhteissaan kohtaaville. Herkkyyttä tarkastellaan sekä tutkimus- ja asiantuntijatiedon että kokemustiedon valossa. Teoksessa katse kohdistuu valoon herkkyyden varjopuolia unohtamatta. Janna Satri (s. 1980) on perehtynyt herkkyyden ymmärtämiseen oman kiinnostuksensa pohjalta. Häneltä on aiemmin julkaistu teokset Sisäinen lepatus – herkän ihmisen tietokirja (2014) ja Herkkyys ja kiusaaminen (2015).


Saatat pitää myös näistä:

Onnellisuuden ohjelmointi
Radikaali muutos
Muistojen koodi
Olen ajatellut…
Kodin noita
Luo itsesi uudelleen
Enkelimeditaatio — Paraneminen
5 sekunnin muutos
Rohkaiseva johtaja (äänikirja)
Tapping Solution – Painonhallinta ja myönteinen kehonkuva
Osasto:

Kuvaus

Herkkyys voimavaraksi – Tietoa erityisherkille ja heitä kohtaaville on teoriatietoa ja käytännön pohdintaharjoituksia yhdistävä opas jokaiselle itsensä herkäksi tunnistavalle ja heitä työssään ja ihmissuhteissaan kohtaaville. Herkkyyttä tarkastellaan sekä tutkimus- ja asiantuntijatiedon että kokemustiedon valossa. Teoksessa katse kohdistuu valoon herkkyyden varjopuolia unohtamatta. Miten tunnistaa herkkyys? Miten säädellä stressiä ja tukea omaa hyvinvointia? Teoksessa tarkastellaaan herkkyyttä työelämässä, ihmissuhteissa ja lasten ja nuorten elämässä. Lisäksi teoksessa esitellään keinoja itsehoitoon ja mielenterveyden tukemiseen.
Janna Satri (s. 1980) on perehtynyt herkkyyden ymmärtämiseen oman kiinnostuksensa pohjalta. Häneltä on aiemmin julkaistu teokset Sisäinen lepatus – herkän ihmisen tietokirja (2014) ja Herkkyys ja kiusaaminen (2015).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herkkyys voimavaraksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.