Ihminen ilmestyy holoseeniin

AlkuteosDer Mensch erscheint im Holozän
SuomentajaMarkku Mannila ja jälkisanat Kari Hukkila
ISBN9789525532766
SidosasuNidottu
Sivuja137
Julkaisupäivämäärä18.3.2008
Kirjastoluokka84.2

20,00 

Ihminen ilmestyi maailmaan Holoseenin aikakaudella, verrattain myöhään maapallon historian mittakaavassa. Ihmisen vaikutus luontoon on kuitenkin ollut niin suuri, että koko maailman tulevaisuus on uhattuna. Holoseenin ihminen kertoo herra Geiserista, joka jää luonnonkatastrofin vuoksi päiväkausiksi loukkuun asuntoonsa. Hän rekisteröi tulevan suurkatastrofin merkkejä pikkutarkasti ja lukee Raamattua, historiateoksia ja tietosanakirjoja hallitakseen ajatuksiaan. Hän yrittää epätoivoisesti pitää ajatuksensa selkeinä, mutta huomaa että on lopulta avuton luonnonvoimien edessä.


Saatat pitää myös näistä:

Villikukka
Haikuja ihmiskunnalle
Uuden ajan kalenteri – Vuosi 2023
Valon ja voiman vuosi 2023 -pöytäkalenteri
Audrey Hepburn
Tyttö, jolla on alaselkätatuointi
Pohjoisen alitajunnan maa
Viisaus kaaoksen keskellä
Yoganandan elämä
Kiitollisuuden vuosi 2022 -kalenteri
Osasto:

Kuvaus

Ihminen ilmestyi maailmaan Holoseenin aikakaudella, verrattain myöhään maapallon historian mittakaavassa. Ihmisen vaikutus luontoon on kuitenkin ollut niin suuri, että koko maailman tulevaisuus on uhattuna. Ihminen ilmestyy holoseeniin kertoo herra Geiserista, joka jää luonnonkatastrofin vuoksi päiväkausiksi loukkuun asuntoonsa. Hän rekisteröi tulevan suurkatastrofin merkkejä pikkutarkasti ja lukee Raamattua, historiateoksia ja tietosanakirjoja hallitakseen ajatuksiaan. Hän yrittää epätoivoisesti pitää ajatuksensa selkeinä, mutta huomaa että on lopulta avuton luonnonvoimien edessä.

Sveitsin eturivin kirjailijoihin kuulunutta Max Frischiä (1911–1991) on sanottu vastentahtoiseksi modernistiksi ja hänet on nostettu Salingerin, Garcia-Marquezin, Sartren ja Musilin rinnalle 1900-luvun suurten mestarien joukkoon. Frischin kaikki teokset on käännetty muun muassa englanniksi ja ruotsiksi.

"Max Frisch on kirjoittanut julman kiehtovan, ristiriitaisen joutsenlaulun elämälle."
– Deutsches Allgemeines Sonntagsblatt

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihminen ilmestyy holoseeniin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.