Ikuinen elämäntapa

Tutkimusmatka hindulaisuuden alkulähteille

ISBN9789522602947
SidosasuNidottu
Sivuja326
Julkaisupäivämäärä30.9.2014
Kirjastoluokka29.52
HuomioitavaaLoppuunmyyty

35,00 

Hindulaisuuden alkuperäinen nimi sanatana dharma tarkoittaa ikuista elämäntapaa. Hindulaisuus ei ole ollut alun perin niinkään uskonto, vaan Luojan itsensä ihmiselle tarkoittama elämäntapa, sellaisena kuin Intian muinaiset valaistuneet tietäjät ovat sen kuvanneet. Tämän elämäntavan tarkoituksena on saavuttaa ihmiselämän täyttymys ja lopulta moksha, vapautus kärsimyksestä.


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Kysy ensin MIKSI
Osasto:

Kuvaus

Hindulaisuuden alkuperäinen nimi sanatana dharma tarkoittaa ikuista elämäntapaa.  Hindulaisuus ei ole ollut alun perin niinkään uskonto, vaan elämäntapa, sellaisena kuin Intian muinaiset valaistuneet tietäjät ovat sen kuvanneet. Tämän elämäntavan tarkoituksena on saavuttaa ihmiselämän täyttymys ja lopulta moksha, vapautus kärsimyksestä.

Hindulaisuudesta liikkuu paljon vääriä käsityksiä, jopa koulujen oppikirjoissa ja tutkijoiden keskuudessa. Tämän takia ikuinen elämäntapa etsii vastausta hindulaisuuden syvimpään olemukseen Intian pyhistä kirjoista. Kirja on laadittu kysymysten ja vastausten muotoon. Tätä klassista rakennetta noudatetaan monissa Intian pyhissä kirjoissa, ja vastaukset haetaankin Intian muinaisilta ja nykyisiltä pyhimyksiltä.

Taavi Kassila on koko elämänsä tutkinut Intian pyhiä kirjoja, matkustellut Intiassa ja tavannut intialaisia henkisiä opettajia. Hän asuu suuren osan vuotta Intiassa, jooga-ashramissa. Hän on tullut tunnetuksi joogaopettajana, kirjailijana ja elokuvaohjaajana. Basam Books on julkaissut Kassilan teoksen Onnellisuuden jooga (2. painos 2012) sekä suomennoksen ja tulkinnan teoksesta Ramayana – Raman tarina (2013).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ikuinen elämäntapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.