Introt ja ekstrot

Vastaparista voimapariksi

Alkuteos Intros und Extros: Wie sie miteinander umgehen und voneinander profitieren
SuomentajaKirsimarja Tielinen
ISBN9789522604507
SidosasuNidottu
Sivuja360
Julkaisupäivämäärä05/2016
Kirjastoluokka17.3

27,00 

Sylvia Löhken on kielitieteilijä, työelämävalmentaja ja palkittu viestintäkouluttaja. Introverttien ja ekstroverttien tai hiljaisten ja vähemmän hiljaisten tutkijana ja erityisasiantuntijana hän on noussut kansainvälisten bestseller-listojen kärkeen. Introt ja ekstrot purkaa, myös käytännön esimerkein, introvertteihin ja ekstrovertteihin liitettyjä myyttejä ja tuulettaa vuorovaikutus- ja toimintatapatottumuksiamme.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Joudumme jokapäiväisessä elämässämme olemaan tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Kukaan ei voi elää omassa kuplassaan loputtomiin, vaan meidän on pystyttävä kommunikoimaan keskenämme riippumatta siitä, kuuluuko työyhteisöömme, perheeseemme ja ystäväpiiriimme ekstrovertteja, introvertteja vai molempia. On kaikkien etu, että joukkue toimii parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä.

Introt ja ekstrot purkaa introvertteihin ja ekstrovertteihin liitettyjä myyttejä ja tuulettaa vuorovaikutus- ja toimintatottumuksia. Miten introvertit ja ekstrovertit voivat erilaisuudestaan huolimatta tehdä hedelmällistä yhteistyötä? Miten erilaisten persoonallisuustyyppien vahvuuksia käytetään tehokkaasti hyödyksi ja eroavuudet käännetään ongelmasta voimavaraksi?

Kun on tietoinen omista introvertti- tai ekstroverttitaipumuksistaan ja tunnistaa niitä myös toisissa, on helpompi ymmärtää, miksi kukin käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Tuolloin yhteistyö helpottuu ja jatkuvan kitkan ja vastakkainasettelun voi unohtaa. 

Sylvia Löhken on kysytty puhuja ja työelämävalmentaja, joka on erikoistunut introverttien ja ekstroverttien väliseen kanssakäymiseen. Kirjassa hän käy läpi intro- ja ekstroverttien keskeisimpiä piirteitä ja taipumuksia, eikä hän unohda myöskään ambivertteja, joissa on sekä sisäänpäin että ulospäin suuntautuneita piirteitä. Hän osoittaa useiden käytännön esimerkkien avulla, miten erilaiset ihmistyypit voivat hyödyntää omia vahvuuksiaan ja ymmärtää paremmin toisia.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Introt ja ekstrot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.