Itseluottamus

Kestomenestys mielessä

ISBN9789522606211
SidosasuNidottu
Sivuja200
Julkaisupäivämäärä04/2017
Kirjastoluokka17.3

32,00 

Jokainen meistä tietää, miten helppoa toimiminen ja tekeminen on, kun itseluottamuksemme on kunnossa. Tosiasia on, että jokainen meistä ilmestyi tähän maailmaan rajattomalla itseluottamuksella ja alituisen oppimishaluisella mielellä varustettuna. Rajaton itseluottamus ja sammumaton palo oppia uutta mahdollistivat sen, että kehittymisemme ensimmäisinä elinvuosinamme oli lähes eksponentiaalista.

Harva meistä kuitenkin tuntee oloaan rajattoman itsevarmaksi enää vanhemmalla iällä. Mikä estää meitä kokemasta sitä samaa rajattoman itseluottamuksen tilaa aikuisena kuin koimme niin usein lapsena?


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

MIKÄ ON MERKITTÄVIN TEKIJÄ HUIPPUSUORITUSTEN, LÄPIMURTOJEN JA KESTOMENESTYKSEN TAKANA?

”Itseluottamus”, vastaavat oman alansa huippuosaajat urheilijoista esiintyjiin ja johtajista startup-yrittäjiin.

Itseluottamus on synnynnäinen ja luontainen ominaisuus, jota hyödynnämme vaivattomasti elämämme alkutaipaleella.

Sitten huomaamme, ettei itseluottamus olekaan enää itsestään selvä perusta kaikelle toiminnalle. Itseluottamuksen puute näyttää olevan paitsi henkilökohtainen, myös kollektiivinen haaste suomalaisille. Mikä estää meitä kokemasta lapsuutemme rajatonta itseluottamusta myös aikuisena?

Tämän kirjan tarkoitus on palauttaa luontainen ja ulkoisista tekijöistä, kuten onnistumisesta ja kehuista riippumaton itseluottamus purkamalla esteet sen tieltä. Kun päästämme irti ajatuksesta, jonka mukaan itseluottamus ja mentaalinen hyvinvointi olisivat ulkoisten tapahtumien tulosta, kestomenestys on väistämätöntä.

Makke Leppänen (PSYM, MBA) on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista valmentavan psykologian, urheilijoiden ja johtajien mindsetin kehittämisen sekä mentaalivalmennuksen aloilla. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus valmentajana. Viime aikoina Makke on valmentanut mm. Finnairin, Suunnon, Uponorin ja Valion johtoa.

makke@itseluottamus.com


Niko Leppänen
on mindset coach, mentori ja keynote-puhuja. Hän on ensimmäisiä suomalaisia, joka on opiskellut kolmen prinsiipin ymmärrystä ihmismielen toiminnasta ja mentaalisesta suorituskyvystä. Viime vuosina Niko on toiminut henkisenä valmentajana, mentorina ja tukena etenkin nuorille urheilijoille, esiintyjille ja yrittäjille.

niko@itseluottamus.com

”Tämä kirja kurkottaa syvälle ihmismieleen. Se on helppolukuinen ja koskettaa omakohtaisuudellaan. Samalla se hämmästyttää, innostaa ja hämmentää pohtimaan lukijan käsitystä itseluottamuksen ytimestä. Suosittelen kirjaa myös niille, jotka mielestään ymmärtävät itseluottamuksesta kaiken.”

Helena Åhman

Tietokirjailija, työpsykologian tohtori (TkT)

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itseluottamus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.