Jaksaa, jaksaa!

Näkökulmia vaaralliseen ja kantavaan vahvuuteen

ISBN9789522604057
SidosasuNidottu
Sivuja160
Julkaisupäivämäärä08/2015
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaPainos loppu toistaiseksi

26,00 


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Kysy ensin MIKSI
Osasto:

Kuvaus

Nykymaailman ja erityisesti työelämän ihailluin persoonallisuuden piirre on vahvuus. Tätä piirrettä tavoitellessamme lupaamme enemmän kuin pystymme lunastamaan ja haalimme enemmän suoritteita kuin jaksamme kantaa. Tällä tiellä sanomme kyllä asioille, joille olisi hyvä kyetä sanomaan ei. Vastaavasti sanomme ei asioille, joille meidän tulisi sanoa kyllä. Elämä ei rakennu kestävälle perustukselle tällaisilla ratkaisuilla.

Jaksaa, jaksaa! on kirja, joka auttaa tosielämän esimerkkien avulla lukijaa ymmärtämään niitä alitajuisia motiiveja, jotka johdattavat valitsemaan liikaa suoritteita ja tavoitteita. Kirjan avulla selviää, mitä on aito, kestävä vahvuus ja miten sen varaan voi rakentaa nykyistä paremman roolin suhteessa omaan itseen, työhön, muiden tarpeisiin ja toiveisiin. Koko elämän suunnan voi muuttaa pienillä arjen valinnoilla. Heikoksi ei kuitenkaan tarvitse ryhtyä.

Isa Merikallio valmentaa menestyviä suorittajia rennompaan, vapaampaan ja elinvoimaisempaan elämään. Hän on taustaltaan kilpaurheilija, johtaja ja yrittäjä, joka on kantapään kautta oppinut elämään uudella otteella.

Merikalliolta on aikaisemmin ilmestynyt Suorituselämästä merkityselämään – yhden sanan elämänmuutos (Basam Books 2013) ja Vilpittömästi välinpitämätön – vapauta piilevien motiivien voimat (Basam Books 2014).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jaksaa, jaksaa!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.