Jooga ja elämän voima

AlkuteosBringing Yoga to Life
SuomentajaMari Jyväsjärvi
ISBN9525534170
SidosasuNidottu
Julkaisupäivämäärä30.9.2004
Kirjastoluokka59.33

26,00 

2. painos ilmestynyt 2012


Saatat pitää myös näistä:

Aivot ja paranemisen ihme
Varjoista aamunkoittoon
Astrologia ja hyvinvointi
Syitä pysytellä hengissä
Onko vapaa tahto illuusio?
Kaksi tragediaa: Faidra ja Oidipus
Neo Nature
Vapaa viinistä
Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
Paranemisen taito

Kuvaus

Opas joogan soveltamisesta arkielämään — ei vain fyysisenä harjoituksena, vaan elämäntapana

Jooga on tuhansia vuosia vanha kokonaisvaltainen filosofia, jonka tavoite on sekä ruumiillisen että henkisen tasapainon löytäminen. Useimmat länsimaissa tunnetut joogamuodot keskittyvät kuitenkin vain joogan fyysiseen puoleen: kehon liikkeisiin ja asentoihin. Jooga ja elämän voima näyttää meille, että jooga on paljon muutakin kuin ruumiillinen harjoitus – se on elämäntapa.

Kansainvälisesti arvostettu joogaopettaja Donna Farhi kertoo tässä oppaassa, kuinka voimme tuoda intialaisen joogafilosofian periaatteet osaksi jokapäiväistä elämäämme. Hän tutustuttaa meidät joogan henkisyyteen, joka muodostaa perustan jooga-asennoille ja meditaatioharjoituksille. Keskeisiä aiheita ovat muun muassa hidastamisen taito, harjoitusmotivaatio ja itsekuri. Tämä kirja auttaa meitä myös voittamaan joogaharjoituksessa vastaan tulevat esteet, kuten laiskuuden ja riittämättömyyden tunteen.

Farhin ote on maanläheinen ja rehellinen; hän ei tarjoa nopeaa tai vaivatonta elämänmuutosta, vaan korostaa kärsivällisyyden ja pitkäjännitteisyyden merkitystä matkalla kohti tasapainoista elämää. Jooga ja elämän voima on tarkoitettu niin aloitteleville kuin edistyneillekin joogan harjoittajille.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jooga ja elämän voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *