Joutilas matkailija

Hitaan matkustamisen taito

AlkuteosThe Idle Traveller. The Art of Slow Travell
SuomentajaJussi Korhonen
ISBN9789522601728
SidosasuNidottu
Sivuja187
Julkaisupäivämäärä3.10.2013
Kirjastoluokka40.8

28,00 

Nopein lento internetistä, taksilla lentokentällä ja sieltä pois, pikaisesti hotellin suojiin. Kuulostaako tutulta? Dan Kieranin mukaan olemme menettäneet matkustamisen taidon. Kiireessämme levähdyshetkeen arjen murheista, emme enää kiinnitä huomiota matkaan itseensä. Joutilas matkailija on innostava kehotus mielekkääseen matkailuun ja matkasta nauttimiseen.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Bussin jäädessä tulematta koko päivän aikataulu murtuu kuin kuivunut mutakakku. Viimeiseen hengenvetoon suunniteltu loma herättää lopulta vain lisäväsymystä lentokonevarauksen epäonnistuttua. Päivä riippukeinussa ei ota onnistuakseen, koska oikeastaanhan jotain pitäisi tehdä – vai miten se menikään?

Joutilas matkailija – hitaan matkustamisen opas kutsuu heittäytymään ajan virtaan, nauttimaan päivien verkkaisesta liikkeestä. Loman joutuisaan kulkuun ja matkustamisen taitoon keskittyvä Dan Kieran ei kuitenkaan rajoita itseään vieraan paikan viehätykseen, vaan muistuttaa myös ei-matkustamisen tärkeydestä.

Dan Kieran on suosittu matkatoimittaja. Hänen ajan hermoon osuvia kirjoituksiaan on ilmestynyt muun muassa Observerissa ja Guardianissa. Kieran oli Tom Hodginsonin perustaman The Idler -lehden päätoimittaja ennen joukkorahoitteisen kustantamon The Unboundin perustamistaan.

Joutilaaseen matkustajaan on laatinut esipuheen Tom Hodginson, joka tunnetaan muun muassa kirjastaan Joutilaisuuden ylistys (Basam Books 2006).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joutilas matkailija”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.