Joutilas matkailija

hitaan matkustamisen taito

AlkuteosThe Idle Traveller. The Art of Slow Travell
SuomentajaJussi Korhonen
ISBN9789522601728
SidosasuNidottu
Sivuja188
Julkaisupäivämäärä3.10.2013
Kirjastoluokka40.8

28,00 


Saatat pitää myös näistä:

Avioliittoon ranskalaisittain
Loskalauluja
Valtameri
Teetä ja temppeleitä
Aasin kanssa matkalla Sevennien vuorimaalla
Tummat vedet
Ensimmäinen kesäni Sierravuorilla
Kävelyretkistä
Yhdeksän elämää

Kuvaus

Bussin jäädessä tulematta koko päivän aikataulu murtuu kuin kuivunut mutakakku. Viimeiseen hengenvetoon suunniteltu loma herättää lopulta vain lisäväsymystä lentokonevarauksen epäonnistuttua. Päivä riippukeinussa ei ota onnistuakseen, koska oikeastaanhan jotain pitäisi tehdä – vai miten se menikään?

Joutilas matkailija – hitaan matkustamisen opas kutsuu heittäytymään ajan virtaan, nauttimaan päivien verkkaisesta liikkeestä. Loman joutuisaan kulkuun ja matkustamisen taitoon keskittyvä Dan Kieran ei kuitenkaan rajoita itseään vieraan paikan viehätykseen, vaan muistuttaa myös ei-matkustamisen tärkeydestä.

Dan Kieran on suosittu matkatoimittaja. Hänen ajan hermoon osuvia kirjoituksiaan on ilmestynyt muun muassa Observerissa ja Guardianissa. Kieran oli Tom Hodginsonin perustaman The Idler -lehden päätoimittaja ennen joukkorahoitteisen kustantamon The Unboundin perustamistaan.

Joutilaaseen matkustajaan on laatinut esipuheen Tom Hodginson, joka tunnetaan muun muassa kirjastaan Joutilaisuuden ylistys (Basam Books 2006).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joutilas matkailija”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *