Juokse henkesi edestä

Omaehtoisen elämän mahdollisuudesta

ISBN9789522605658
SidosasuNidottu
Sivuja200
Julkaisupäivämäärä12/2016
Kirjastoluokka79.11, 17.3
HuomioitavaaUutuus

29,00 


Saatat pitää myös näistä:

Jooga ja elämän voima
Tasapainota kehosi energiat
Vetovoiman salaisuus
Isosti ajattelemisen taika ja unelmien elämä
Ihana perhe
Koukussa
Sopiva ruutuaika
Henkiset voimavarat
Sielukas elämä

Kuvaus

Ultrajuoksu, satoja kilometrejä pitkä ja usein monia päiviä kestävä koitos, on paitsi fyysinen, myös psyykkinen kokemus, jonka suorittamiseen tarvitaan uutteraa harjoittelua. Suosiotaan hiljalleen kasvattava laji pitää yllään jonkinlaista mystistä, yli-ihmismäistä verhoa, ja laji vaatiikin intohimoista omistautumista.

Juokse henkesi edestä kokoaa yhteen kaiken oleellisen tieteellisen tiedon, mitä kestävyysjuoksun harrastaja tarvitsee, romantisoituja kuvauksia ultrajuoksun myyttisistä laji-ikoneista ja psykologi Aku Kopakkalan omia kokemuksia harjoituksista ja kilpailuista. Kopakkalan juoksupäiväkirjat tuovat ultrajuoksukokemuksen lukijan iholle antamaan alkusysäyksen vasta-alkajille ja inspiraatiota jo lajiin tutustuneille.

Psykologi Aku Kopakkala nousi julkisuuteen, kun Mehiläinen irtisanoi hänet hänen kritisoituaan nykyisiä masennuslääkekäytäntöjä. Kopakkalalle juoksu on parhaita tapoja pitää mieli kunnossa ja virkeänä. Kopakkalalta on aiemmin julkaistu bestseller-kirja Masennus – suuri serotoniinihuijaus ( Basam Books 2015).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Juokse henkesi edestä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *