Karismamyytti

AlkuteosThe Charisma Myth. How Anyone Can Master the Art and Science of Personal Magnetism
SuomentajaJutta Ruonansuu
ISBN9789522602299
SidosasuNidottu
Sivuja353
Julkaisupäivämäärä09/2016
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

29,00 

Karismaa on pidetty puhtaasti synnynnäisenä ominaisuutena. Sitä joko on tai sitten ei ole. Olivia Fox Cabane paljastaa, että omaa karismaansa pystyy kehittämään ja hyödyntämään kuka tahansa.


Saatat pitää myös näistä:

Viisaus kaaoksen keskellä
Sielukas johtaminen
Valon vuosi
Opas vagushermon parantavaan voimaan
Yoganandan elämä
Vau! Ihastelun tiede
Kulje valosi kanssa -opaskortit
Mieti vielä
Kollektiivinen trauma
Hyvää oloa saunomalla
Osasto:

Kuvaus

“Kuvittelepa, millaista elämäsi voisi olla, jos ihmiset huomaisivat sinut aina, kun astut huoneeseen, kuuntelisivat sinua ja toivoisivat saavansa hyväksyntäsi.

Karismaattisille ihmisille tämä on arkipäivää. Jokainen vaikuttuu karismaattisen ihmisen läsnäolosta. Ihmiset kokevat karismaattisiin ihmiseen selittämätöntä vetoa eivätkä voi sille mitään. Karismaattiset ihmiset tuntuvat myös elävän karismaattista elämää: heillä on enemmän valinnanvaraa kumppaneiden suhteen, hyvä toimeentulo ja vähemmän stressiä.

Karisma saa ihmiset pitämään sinusta ja luottamaan sinuun.”

Karismaa on pidetty synnynnäisenä ominaisuutena – sitä joko on tai sitten ei ole. Olivia Fox Cabane kumoaa tämän harhaluulon ja paljastaa, että tämän kirjan tarjoaman käytännönläheisen taikuuden avulla kenestä tahansa voi tulla karisman mestari.

Cabane purkaa karisman osatekijöihinsä ja esittelee tekniikoita, joiden avulla kutakin osa-aluetta voi kehittää. Karisman kehittäminen ei tarkoita sitä, että ihmisen pitää muuttaa persoonallisuuttaan, vaan jokainen voi lisätä karismaansa juuri itselleen sopivien harjoitusten avulla.

Tämän kirjan avulla jokaisesta voi tulla vaikutusvaltaisempi, vakuuttavampi ja innostavampi. Voit jopa oppia astumaan sisään huoneeseen niin, että saat aikaan ”wau, kuka tuo on?” -reaktion.

Olivia Fox Cabane on yhdysvaltalainen johtajuuden asiantuntija. Hänet tunnetaan myös loistavana puhujana ja yritysvalmentajana.

Karismamyytin suomennosta täydentää Lorenz Backmanin oivallinen esipuhe.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karismamyytti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.