Kehitä buddhan aivot

52 helppoa harjoitusta

AlkuteosJust One Thing: Developing a Buddha Brain One Simple Practice at a Time
SuomentajaLauri Porceddu
ISBN9789522606723
SidosasuNidottu
Sivuja221
Painos2. painos
Julkaisupäivämäärä10/2017
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaUusintapainos 12/2018

28,00 

Käsillä oleva kirja esittelee käytännönläheiset keinot, joilla voimme kehittää ”buddhan aivot” – ne ovat mielenrauhan kannalta hyödylliset stressaavina aikoina, ne tuovat sisäistä voimaa ja itseluottamusta sekä horjumattoman tunteen tyytyväisyydestä ja sisäisestä arvokkuudesta.

Buddhan aivojen kehittämistä ei suljeta buddhalaisiin piireihin, vaan se sopii kelle tahansa, mielsipä ihminen itsensä kristityksi, juutalaiseksi, ateistiksi tai miksi tahansa. Kirjassa esitellään 52 erilaista harjoitetta. Kukin harjoitus perustuu moderniin neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan kuten myös Rickin omaan elämänkokemukseen liikkeenhoidon ja perheen kasvattamisen ongelmia kohdatessaan.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Osasto:

Kuvaus

52 helppoa harjoitusta mielenrauhan ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen.

Harjoittaessasi mieltäsi ajattelemalla kaiken olevan hyvin, hyväksymällä itsesi ja hellittäen muutenkin, mieleesi muotoutuu vähitellen tyyntä voimaa, sisäistä rauhaa ja itseluottamusta. Aivosi kehittyvät ja vahvistuvat, ja pienet, toistetut asiat johtavat vähitellen suuriin muutoksiin.

Kehitä buddhan aivot on itsenäinen jatko-osa Rick Hansonin Buddhan aivot -teokselle. Se esittelee käytännönläheisiä keinoja, joiden avulla opit suojautumaan stressiltä, kohottamaan mielialaasi ja vahvistamaan hyvinvoinnin tunteita. Kirjan 52 harjoitetta perustuvat moderniin neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja kirjoittajan omaan kokemukseen.

Rick Hanson on neuropsykologi, tietokirjailija ja meditaatio-opettaja. Hän on opettanut Oxfordin, Harvardin ja Stanfordin yliopistoissa sekä useissa meditaatiokeskuksissa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa. Hansonin teoksista suosituin, Buddhan aivot (Viisas Elämä 2019), on käännetty kahdellekymmenelle kielelle.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehitä buddhan aivot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.