Kehon ja mielen ayurveda

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin menetelmä

AlkuteosAyurveda för ditt sinne
SuomentajaJaana-Mirjam Mustavuori
ISBN9789522601087
SidosasuNidottu
Sivuja363
Julkaisupäivämäärä1.9.2016
Kirjastoluokka17.3

32,00 

Kehon ja mielen ayurveda auttaa ymmärtämään tuhansia vuosia vanhaa intialaista ayurveda-elämänfilosofiaa. Se on maailman vanhin parannusmenetelmä. Ayurvedan lähtökohtana on kokonaisnäkemys, jonka mukaan ihmisen keho ja mieli ovat erottamattomat. Ymmärtääksesi itseäsi ja sitä, miksi voit ja tunnet juuri niin kuin teet, sinun täytyy oppia tuntemaan oma persoonallisuutesi ja ymmärtää mielen anatomiaa.


Saatat pitää myös näistä:

Hulluna pilatekseen
Olemisen tie
My Magical Moments muistikirja taianomaisiin hetkiin
Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Osasto:

Kuvaus

Kehon ja mielen ayurveda auttaa ymmärtämään tuhansia vuosia vanhaa intialaista ayurveda-elämänfilosofiaa. Ayurvedan lähtökohtana on kokonaisnäkemys, jonka mukaan ihmisen keho ja mieli ovat erottamattomat.

Kehon ja mielen ayurveda koostuu kolmesta osasta. Ensimmäisessä osassa kuvaillaan kehon ja mielen yhteyttä, sielun alkuperää ja muutoksia elämän aikana. Toisessa osassa saat tietää, millainen ruokavalio ja elämäntapa sopivat juuri sinulle sinua hallitsevan elementin mukaan. Kolmas osa käsittelee sitä, kuinka voit käyttää oman kehosi energiatasoja psyykkisen ja fyysisen terveytesi parantamiseen.

Janesh Vaidya on kansainvälisesti tunnettu ayurvedalääkäri, luennoitsija ja kirjailija, joka työskentelee paljon Ruotsissa. Vaidya on hoitanut tuhansia ihmisiä ja auttanut heitä löytämään omat sielulliset voimansa. Vuonna 2010 häneltä ilmestyi omaelämäkerrallinen romaani I det sista regnet. Janesh Vaidya on kotoisin Intian Keralasta.

www.janeshvaidya.com

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehon ja mielen ayurveda”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.