Kirjoita totuutesi!

Kirjoittaja laajenevan tietoisuuden spiraalissa

ISBN9789522604040
SidosasuNidottu
Sivuja188
Julkaisupäivämäärä09/2015
Kirjastoluokka17.3, 86.07

26,00 

Kirjoittamalla voi laajentaa tietoisuuttaan. Sisäinen kirjoittaminen on dialogia, jossa kirjoittaja kääntyy kuuntelemaan omaa totuuttaan ja oppii luottamaan siihen, että jokin itsessä tietää. Se on mielen irrottamista totutusta, rohkeutta nähdä toisin ja kysyä sitä, mitä ei tiedä. Kirjoittaja sukeltaa alitajuntaan, kohtaa pelkojaan, pettymyksiään ja elettyä elämää. Hän etsii yhteyttä sisäiseen viisauteen, toteutumattomaan luovuuteen ja tiedostamattomaan lahjakkuuteen.


Saatat pitää myös näistä:

Olemisen tie
My Magical Moments muistikirja taianomaisiin hetkiin
Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Osasto:

Kuvaus

Tietoisuuskirjoittaminen on tie omaan alkuperäiseen ja alkuvoimaiseen olemukseen.

Tietoisuuskirjoittaminen kuljettaa meitä kohti itseämme. Se on menetelmä, jossa kirjoittaja hiljentyy kuuntelemaan omaa totuuttaan ja oppii luottamaan siihen, että jokin itsessä tietää. Hän vahvistaa yhteyttä sisäiseen viisauteen ja tiedostumattomaan lahjakkuuteen.

Myös unet ovat totuuden välittäjiä ja tietoisuuskirjoittajan luotettavia oppaita todeksi kasvamisen matkalla. Kun päivä- ja yötietoisuutesi ovat punoutuneet saumattomasti yhteen, olet se viisas, intuitiivinen, vaistonvarainen itsesi, joka sinun on tarkoituskin olla.

Anne Lindholm-Kärki on tietokirjailija, Uniohjaaja®, Uniohjaajakoulutuksen® luoja ja toteuttaja sekä psykoterapeutti. Hän on hyödyntänyt unia työssään noin kolmenkymmenen vuoden ajan, niin psykoterapioissa kuin työnohjauksessa ja koulutuksissakin. Lindholm-Kärjeltä on aiemmin julkaistu teokset Unet ja arkkityypit (Rasalas, 2007), Uni tuntee sinut (Basam Books, 2012) ja Unet tienä luovuuteen (Basam Books, 2014). (www.annelindholm-karki.fi)

Kirsi Virkkunen on Kirjallisuusterapiaohjaaja, UniohjaajaÒ ja Työnohjaaja STOry. Hän hyödyntää monipuolisia kirjoittamisen menetelmiä ja unia ohjaus- ja valmennustyössään sekä kirjoittajakurssien ohjauksessa. Virkkuselta on aiemmin julkaistu yhdessä Anja Kuloveden kanssa kirjoitettu teos Tuumasta toimeen (Sun Innovations, 2013). Hän on myös julkaissut runoja antologioissa ja kirjoittanut artikkeleita unista, kiireenkesytyksestä ja työnohjauksesta eri lehtiin vuosina 2004–2014. (www.fenixinspiration.fi)

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjoita totuutesi!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.