Kohti uutta onnea

Käytännönläheinen avioero-opas

ISBN9789522602756
SidosasuNidottu
Sivuja135
Julkaisupäivämäärä1.10.2014
Kirjastoluokka17.3, 14.8

29,00 

Mitä erotessa kannattaa ottaa huomioon? Miten avioerotilanteessa voi pitää puolensa? Millaista on olla narsistin uhri? Miksi toinen pettää? Voiko avioliitto kaatua seksiongelmiin tai ahdistukseen?


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Äitipeli
Osasto:

Kuvaus

 

Kohti uutta onnea on käytännönläheinen opas, jonka avulla eroa harkitseva tai avioeroprosessin keskellä painiskeleva voi käsitellä ja ratkaista eroon liittyviä ongelmiaan. Eron yhteydessä tunteet vaihtelevat laidasta laitaan ja samalla ihminen joutuu tekemään pitkälle tulevaisuuteen sitovia sopimuksia.

Eroava tarvitsee paljon tukea, apua ja tietoa päätöstensä pohjaksi suojellakseen itseään ja mahdollisesti myös lapsia. Tämä kirja tarjoaa selkeitä esimerkkejä siitä, mitä henkisiä, juridisia ja taloudellisia haasteita parisuhteen päättyminen tuo mukanaan.

Kohti uutta onnea sopii niillekin lukijoille, jotka eivät itse ole eroamassa, mutta joita kiinnostaa, millaisia aviokriisejä suomalaiset kohtaavat ja mitkä ovat tämän päivän yleisimmät syyt avioeroihin. Kirjan perusvire on positiivinen ja elämänmyönteinen. Jokaisen on kuitenkin työstettävä eronsa ja ymmärrettävä syyt avioeroonsa voidakseen jatkaa elämäänsä onnellisena ilman entistä puolisoa.

Jenni Laine, KTM, on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut viestinnän ammattilainen. Hän on toiminut yritysmaailmassa muun muassa viestintäpäällikkönä, koulutuspäällikkönä ja controllerina.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kohti uutta onnea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.