Kolme porttia

AlkuteosSanchóng mén
SuomentajaRauno Sainio
ISBN9789522602596
SidosasuSidottu
Sivuja512
Julkaisupäivämäärä30.9.2014
Kirjastoluokka84.2
HuomioitavaaPainos loppu toistaiseksi

28,00 

Tylsistynyt Lin Yuxiang yrittää löytää nuoruudestaan jotakin innostumisen arvoista samalla kun vanhempien, koulun ja yhteiskunnan häneen kohdistamat odotukset rutistavat tästä perheensä ainoasta lapsesta kaiken mahdollisen irti. Vain hiljalleen heräävä kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan pitää Lin Yuxiangia hereillä.

Kolme porttia kiteyttää yhden lapsen politiikan täytäntöönpanon jälkeisinä vuosikymmeninä syntyneiden ja kovien odotusten alla varttuneiden kiinalaissukupolvien tuntemukset yhteen romaaniin.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Tylsistynyt Lin Yuxiang yrittää löytää nuoruudestaan jotakin innostumisen arvoista samalla kun vanhempien, koulun ja yhteiskunnan häneen kohdistamat odotukset rutistavat perheensä ainoasta lapsesta kaiken mahdollisen irti. Vain hiljalleen heräävä kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan pitää Lin Yuxiangin hereillä.

Kolme porttia kiteyttää yhden lapsen politiikan täytäntöönpanon jälkeisinä vuosikymmeninä syntyneiden ja kovien odotusten alla varttuneiden kiinalaissukupolvien tuntemukset romaaniksi.

Han Han (s.1982) on kiinalainen superjulkkis, rallikuski, bestsellerkirjailija, laulaja ja Kiinan suosituin bloggaaja. Time-lehti nosti Han Hanin vuonna 2010 maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Han Han on kotimaassaan erittäin kiistelty hahmo, ja hän on onnistunut suututtamaan monia kärkkäillä mielipiteillään. Kolme porttia on Han Hanin esikoisteos. Nuorison rakastamasta romaanista tuli ilmestyttyään myydyin teos Kiinassa 20 vuoteen, ja se teki kirjoittajastaan sensaation sekä nuorten sukupolvien äänenkannattajan.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kolme porttia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.