Kotona kosmoksessa

ISBN9789522601117
SidosasuNidottu
Sivuja180
Julkaisupäivämäärä04/2013
Kirjastoluokka84.2
HuomioitavaaLoppuunmyyty

26,00 


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Kysy ensin MIKSI
Osasto:

Kuvaus

Kun samalla viikolla kusee housuunsa taksissa, rakastuu tietoisuusseminaarissa ja oivaltaa elämänsä tarkoituksen linja-autoaseman kahvilassa, on kesästä tulossa tavallista mielenkiintoisempi.

Kapakoiden ja luentojen välillä ajelehtiva nuorimies uskoo löytäneensä elämän tarkoituksen tieteestä. Maailmankuvan rajat tulevat kuitenkin vastaan, kun yhtenäisteorian opiskelijat Malto, Fanny ja Robert nappaavat päähenkilön mukaan ihmisen ja jumalan olemusta luotaaviin elämänfilosofisiin keskusteluihin. Milton Heikkisen salongissa maailmankaikkeudesta tulee jälleen kerran kosmos – merkityksellinen, avara ja loputtoman syvä kokonaisuus, jonka omaksuminen ei nuorelle kyynikolle ole helppoa…

Kotona kosmoksessa on helposti lähestyttävä tarina usein vaikeina pidetyistä aiheista. Se on merkityksellisen maailmankaikkeuden puolustuspuhe aikana, jolloin olemme lakanneet elämästä moniulotteisessa kosmoksessa ja tulleet osaksi latteaa maailmankaikkeutta.

JP Jakonen on työskennellyt äidinkielen opettajana, suomentajana ja konsulttina. Basam Books on aiemmin julkaissut Jakosen yhdessä Keijo Halisen kanssa kirjoittaman teoksen Kukoistavan johtamisen käsikirja (2011). Kotona kosmoksessa on hänen esikoisromaaninsa.

www.jpjakonen.fi

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotona kosmoksessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.