Kuinka elää kuolematta

Löydä ruoat, jotka tutkitusti ehkäisevät sairauksia ja edesauttavat toipumista

AlkuteosHow Not to Die: Discover the Foods Scientifically Proven to Prevent and Reverse Disease
SuomentajaJuha Danson
ISBN9789522605429
SidosasuNidottu
Sivuja574
Julkaisupäivämäärä02/2017
Kirjastoluokka59.34
HuomioitavaaUusi painos tulossa 5/2019!

32,00 

Minkälainen ruoka aiheuttaa sairauksia, ja mitä pitää syödä tervehtyäkseen?

Lääkärin kirjoittama terveysraamattu käy läpi länsimaiden yleisimmät kansantaudit ravitsemuksen näkökulmasta. Teos esittelee sairauksien pääasialliset syyt ja tutkimuksiin perustuvan laajan todistusaineiston helppotajuisesti ja kiihkottomasti. Sen mukaan terveyttä edistävä ruokavalio sisältää kasviksia, marjoja, hedelmiä, siemeniä, pähkinöitä, kokojyväviljaa ja varsinkin paljon vihreitä vihanneksia, kaaleja ja papuja.


Saatat pitää myös näistä:

Saa mitä haluat e-kirja
Täydentävät hoidot
Vaurauden salaisuus
Eroon tunnesyömisestä
Tapping Solution
Lempeyden tie
Enemmän energiaa!
Parantava ketoosi
Stressinkäsittelyn työkirja
kuinka olla aikuinen

Kuvaus

Minkälainen ruoka aiheuttaa sairauksia, ja mitä pitää syödä tervehtyäkseen?

Lääkärin kirjoittama terveysraamattu käy läpi yleisimmät kansantaudit ravitsemuksen näkökulmasta. Teos esittelee sairauksien pääasialliset syyt ja tutkimuksiin perustuvan laajan todistusaineiston helppotajuisesti ja kiihkottomasti. Sen mukaan terveyttä edistävä ruokavalio sisältää kasviksia, marjoja, hedelmiä, siemeniä, pähkinöitä, kokojyväviljaa ja varsinkin paljon vihreitä vihanneksia, kaaleja ja papuja.

Michael Greger haluaa tuoda ravintovallankumouksensa suoraan suuren yhteisön tietoisuuteen, jotta valistaminen ei jäisi lääkäreiden varaan. Innoittajana on toiminut Gregerin oma isoäiti, joka 65-vuotiaana oli kuolemaisillaan kroonisiin sydänsairauksiin. Lääkehoito ja leikkaukset eivät enää auttaneet, mutta kasvisruokavalion ansiosta isoäiti toipui kolmessa viikossa lenkkeilykuntoon ja eli 96-vuotiaaksi.

Informatiivinen mutta viihdyttävä kirja on ollut myyntimenestys maailmalla. Michael Greger paketoi yhteen alan uusimman tutkimuksen ja käytännölliset ravinto-ohjeet – jotta emme kuolisi sydänsairauksiin, syöpään tai diabetekseen. Kirjoittaja on noudattanut itse jo pitkään kehittämäänsä ruokavaliota ja osaa antaa vinkkejä siitä, miten sen saa sujuvasti yhdistettyä perheen arkeen.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuinka elää kuolematta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.