Kutsu

AlkuteosThe Invitation
SuomentajaIrmeli Armiala
ISBN9789525734461
SidosasuNidottu
Sivuja164
Julkaisupäivämäärä14.7.2010
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

24,00 

Tahdon tietää, osaatko nähdä kauneuden joka päivä,silloinkin kun se ei ole kaunista, ja ammentaa elinvoimasi sen läsnäolosta.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

 

Eräänä iltana epäonnistuneitten kutsujen jälkeen Oriah Mountain Dreamer kirjoitti syvällisen runon Kutsu. Se alkaa: "Minua ei kiinnosta, mitä sinä teet työksesi. Tahdon tietää, mitä sinä kipeimmin kaipaat ja uskallatko uneksia kohtaavasi sen, mitä sydämesi halajaa." Runo levisi suullisesti ja internetin kautta ympäri maailmaa. Sitä luettiin häissä, hautajaisissa ja henkisissä kokoontumisissa. Tässä käytännöllisessä ja innostavassa kirjassa kirjailija selvittää runon taustalla olevia ajatuksia ja kertoo rohkeasti ja rehellisesti oman elämänsä karikoista. Tämä on kirja opas siitä, kuinka eletään elämää, joka on täynnä rehellisyyttä, sitoutumista ja intohimoa.

Oriah Mountain Dreamer on suosittu kirjailija, luennoitsija ja työpajojen ohjaaja. Nimen antoivat hänelle intiaanivanhimmat, joiden oppilaana Oriah oli, ja se tarkoittaa "Sellainen, joka siirtää mielellään rajoja ja voi auttaa toisia tekemään samoin". Kirjailija asuu Kanadassa.

 

 

 

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kutsu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.