Kutsumuksen anatomia

Lääkärin matka päästä sydämeen ja resepti elämäntarkoituksen löytämiseen

AlkuteosThe Anatomy of A Calling
SuomentajaLeena Siitonen
ISBN9789522605634
SidosasuSidottu
Sivuja431
Julkaisupäivämäärä2018
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaUutuus!

34,00 

Kutsumuksen anatomia kertoo lääkäri Lissa Rankinin henkisestä matkasta, joka sai alkunsa tapahtumien myrskystä. Isän kuolema, tyttären syntymä ja kamppailu lääkärin ja parantajan identiteettien välillä saivat hänet heräämään voimallisesti omaan elämäntehtäväänsä. Kirja on kiehtova kuvaus luottamuksesta intuitioon, antautumisesta rakkaudelle ja vastoinkäymisten näkemisestä kasvun mahdollisuutena.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo

Kuvaus

Koskettava ja vahva kuvaus lääkärin löytöretkestä kohti kutsumustaan.

Realistiseksi kasvatettu ja lääkärikoulutuksen koulima Lissa Rankin huomasi, että lääkärin työ pyrkii kitkemään hänestä inhimilliset tunteet sekä myötätunnon ja lempeyden potilaita kohtaan.

Lissa kamppaili lääkärin ja parantajan identiteettien välillä eikä ollut enää kotonaan parantamiseen kylmän tieteellisesti suhtautuvassa lääketieteen koulukunnassa. Pitkät ja uuvuttavat työputket sekä päivittäinen syntymän ja kuoleman kohtaaminen saivat hänet pohtimaan elämäntehtäväänsä uudelleen. Kuin tahtomattaan Rankin työnnettiin omalle sankarin matkalleen, kun hänen elämäänsä vavisuttivat isän kuolema ja tyttären syntymä lähes samaan aikaan.

Kutsumuksen anatomia on kiehtova kuvaus intuitioon luottamisesta, rakkaudelle antautumisesta ja vastoinkäymisten näkemisestä mahdollisuutena kasvuun. Kirja on sekä kiinnostava elämäkerta että toimiva opas niille, jotka kaipaavat lempeää ohjausta kohti elämäntehtäväänsä. Jokaisen luvun lopussa Rankin tarjoaa lukijalle Sankarin tienviitan, jonka avulla pääset omalla sankarin matkallasi eteenpäin.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kutsumuksen anatomia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.