Lisää orgasmeja

tie naisen nautintoon

AlkuteosOrgasmera mera, vägar till kvinnlig njutning
SuomentajaTaija Mård
ISBN7989525734263
SidosasuNidottu
Sivuja334
Julkaisupäivämäärä30.11.2008
Kirjastoluokka59.35
HuomioitavaaLoppuunmyyty

28,00 

Vallankumouksellinen teos naisvartalon saloista ja iloista!


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Lisää orgasmeja – tie naisen nautintoon on kirja naisille, jotka haluavat piristää seksieläämänsä ja parantaa itsetuntemustaan. Se sopii myös oppikirjaksi miehille, jotka haluavat tietää enemmän naisistaan.

Kirja perustuu Ylva Franzénin pitkään kokemukseen seksuaalikouluttajana. Se sisältää käytännön harjoituksia ja vinkkejä, jotka johdattavat kohti uudenlaista, kokonaisvaltaisempaa seksielämää. Kirja on myös oiva opas seksuaalisuuden historiaan, ja se kyseenalaistaa vääristyneen tavan, jolla naisvartaloon on aiemmin suhtauduttu. Psykologit, lääkärit ja filosofit, jotka ovat kautta historian määritelleet naisen nautinnon rajat, ovat olleet miehiä. On korkea aika murtaa heidän luomansa tabut, jotka vieläkin ohjaavat käsityksiämme naisista. Ylva Franzén tekee tämän tiukan asiallisesti, mutta rehevän humoristisesti. Kerrankin naisen seksuaalisuudesta kirjoittaa nainen!

Lisää orgasmeja – tie naisen nautintoon -teoksen ensimmäinen painos myytiin Ruotsissa loppuun ennätysajassa. Sitä käytetään seksologian peruskurssin oppikirjana mm. Göteborgin Psykologisessa instituutissa.

Ylva Franzén on tunnetun ruotsalaisen erotiikkaliikkeen Afrodites Apotekin perustaja. Franzén asuu ja työskentelee Tukholmassa. Hän on järjestänyt suosittuja orgasmikursseja naisille, miehille ja pareille vuodesta 1995 asti. Franzén on filosofian maisteri, ja hän on aiemmin työskennellyt mm. äidinkielen ja englannin opettajana. Hän on naimisissa ja hänellä on kolme lasta.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lisää orgasmeja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.