Luo haluamasi elämä

Nopean ja kestävän elämänmuutoksen salaisuus

AlkuteosGet the Life You Want
SuomentajaJaana-Mirjam Mustavuori
ISBN9789522602824
SidosasuNidottu
Sivuja268
Julkaisupäivämäärä1.9.2015
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

27,00 

Kaikki mitä haluat elämältäsi on ulottuvillasi tässä ja nyt!

Richard Bandler auttaa sinua saavuttamaan juuri sen, mitä haluat elämältäsi. Elämä jonka haluat sisältää yksinkertaisia ja voimakkaita NLP-harjoituksia, jotka vievät vain pari minuuttia tehdä, mutta jotka tekevät elämästä pysyvästi parempaa. Tämä kirja kertoo sinulle, kuinka saat sen mitä olet aina halunnut, vaikket aiemmin tiennytkään kuinka sen saavuttaisit.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Richard Bandlerin Luo haluamasi elämä sisältää yksinkertaisia NLP-harjoituksia. Bandler on toinen maailmankuulun NLP-metodin (neuro-linguistic programming, neurolingvistinen ohjelmointi) luojista, ja hänen kehittämänsä menetelmät ovat vuosikymmeniä auttaneet miljoonia ihmisiä muuttamaan elämäänsä irtautumalla sitä häiritsevistä rajoituksista. Lisäksi kirja tarjoaa kiehtovan katsauksen siihen, miksi NLP toimii ja minkä vuoksi hän alun perin alkoi sitä kehittää.

Kirjassa on kattava valikoima lyhyitä harjoituksia, joiden avulla voi hallita eri alueita elämässä. Niiden avulla voi päästä eroon peloista ja huonoista tavoista sekä vaikuttaa elämänsä vaurauteen ja onnellisuuteen. Harjoitusten voima on niiden yksinkertaisuudessa – niihin kuluu vain pari minuuttia, vaikka niiden avulla voi tutustua itseensä, ottaa selville mitä elämältä haluaa ja miten sen parhaiten voi toteuttaa.

Richard Bandler (s. 1950) on yhdysvaltalainen kirjailija ja kouluttaja. Hän on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan auttanut ihmisiä toteuttamaan pieniä ja suuria elämänmuutoksia. Bandler pitää kursseja ja luennoi eri puolilla maailmaa.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luo haluamasi elämä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.