Luova rohkeus

Hyödynnä mielikuvitusta, yhteistyötä ja uudistumiskykyä - ja menesty yli odotustesi

AlkuteosCreative Courage – Leveraging Imagination, Collaboration, and Innovation to Create Success Beyond Your Wildest Dreams
SuomentajaLeena Siitonen
ISBN9789522607812
SidosasuNidottu
Sivuja210
Julkaisupäivämäärä06/2019
Kirjastoluokka17.3

28,00 

Luova rohkeus lukijan epämukavuusalueelle ja kohti todellista muutosta: se tarjoaa näkökulman, rohkeuden ja potkun siihen, miten saat muutoksen tapahtumaan arjessasi. Yhdistämällä rohkeuden ja luovuuden voiman voit edistää yhdessä tekemistä, lisätä työn merkitystä ja nähdä haasteet mahdollisuuksina. Löydät tavan tehdä syvemmän vaikutuksen sekä innostaa ja motivoida muita samaan – huomaat pystyväsi valjastamaan luovuuden potentiaalisi ja siten tekemään yhä parempaa tulosta.


Saatat pitää myös näistä:

Ilon meditaatio
Ehdoton anteeksianto
Myönteinen energia
Sytytä sydämesi
Kehosi tietää vastauksen
Tunneketteryys
Tänään valitsen elämän
Rajaton voimasi
Stressivapaa valmentaja
Olet jo perillä
Osasto:

Kuvaus

Luova rohkeus -teos on enemmän kuin strategia, se on elämäntapa. Se avaa uusia lähestymistapoja, ideoita ja ajattelua, jotka voivat mullistaa tapamme työskennellä.
Teos vie lukijan epämukavuusalueelle ja kohti todellista muutosta: se tarjoaa näkökulman, rohkeuden ja potkun siihen, miten saat muutoksen tapahtumaan arjessasi. Yhdistämällä rohkeuden ja luovuuden voiman voit edistää yhdessä tekemistä, lisätä työn merkitystä ja nähdä haasteet mahdollisuuksina.

Löydät tavan tehdä syvemmän vaikutuksen sekä innostaa ja motivoida muita samaan – huomaat pystyväsi valjastamaan luovuuden potentiaalisi ja siten tekemään yhä parempaa tulosta. Teos auttaa sinua pääsemään eroon peloistasi ja ryhtymään toimeen jo tänään.

Welby Altidor on toiminut luovana johtajana parinkymmenen vuoden ajan muun muassa Cirque du Soleilissa ja Michael Jacksonin show’ssa ONE. Nykyisin Altidor konsultoi johtavia luovia yrityksiä maailmanlaajuisesti ja esiintyy puhujana. Lisäksi hän toimii Cityneon-konsernin luovana johtajana.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luova rohkeus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.