Mandala

AlkuteosMandala
SuomentajaRaija Hämäläinen
ISBN9789522602428
SidosasuSidottu
Sivuja306
Julkaisupäivämäärä30.4.2014
Kirjastoluokka84.2

28,00 

Mandala on lämminhenkinen kuvaus yksinäisen miehen elämästä maalla. Teoksen keskiössä ovat lähihistoria, nykymeno, yksinäisyys ja yhteyksien etsiminen – kaikki kahden mainion kissan silmien kautta nähtynä!


Saatat pitää myös näistä:

Villikukka
Uuden ajan kalenteri – Vuosi 2023
Valon ja voiman vuosi 2023 -pöytäkalenteri
Tyttö, jolla on alaselkätatuointi
Kiitollisuuden vuosi 2022 -kalenteri
Ilon meditaatio
Tyyneys puhuu (äänikirja)
Sisäinen näkijä – meditaatio
Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
Modernien munkkien matkassa
Osasto:

Kuvaus

Onnen kaavaa on etsitty aina ja etsitään edelleen. Joskus onni tuntuu yksinkertaiselta ja käsin kosketeltavalta – niin kuin ladakhilaisten munkkien rakentama värikäs hiekkamuodostelma, mandala.

Mandala on lämminhenkinen kuvaus elämästä maalla. Tapahtumineen ja henkilöineen se kertoo jotakin perin alkuperäistä ja rehellistä onnesta ja sen tavoittelusta. Mandalan kaltaisen muodostelman ympärille rakentuu romaanissa kaikki: kirjailija ja hänen kaksi kissaansa Rulli ja Sifka, Keltainen talo, sen tapahtumat ja ihmiset; vanhan kartanon ja lähiseudun historia kolhoosien lopettamisen jälkeen ja harvalukuisten asukkaiden arkipäivän toimet.

Arkifilosofiaa viljelevä kirjailija hakeutuu maalle, sillä hiljaisuus sopii hänelle. Hän haaveilee maisemaan liittyvistä konkreettisista ammateista, kuten puutarhurin töistä ja metsänvartijan tehtävistä, suunnittelee jotain uutta ja vauhdikasta, keskustelee itsensä kanssa, kunnes palaa taas omaksi itsekseen ja omiin toimiinsa vanhan kartanon vieressä sijaitsevaan Keltaiseen taloon. Yksin hän ei ole: onhan hänellä seuranaan kaksi viisasta kissaa.

 

 

 

 

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mandala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.