Mausteena Fernet Branca

SuomentajaLaura Lahdensuu
ISBN9525534499
SidosasuSidottu
Sivuja428
Julkaisupäivämäärä2.5.2006
Kirjastoluokka84.2
HuomioitavaaLoppuunmyyty

30,00 

Riemastuttava tarina rakkaudesta ja ruoanlaitosta Toscanassa


Saatat pitää myös näistä:

Ilon meditaatio
Myönteinen ei
Ehdoton anteeksianto
Myönteinen energia
Sytytä sydämesi
Kehosi tietää vastauksen
Tunneketteryys
Tänään valitsen elämän
Rajaton voimasi
Stressivapaa valmentaja
Osasto:

Kuvaus

Gerald Samper on englantilainen kirjailija, joka on omasta mielestään erittäin sivistynyt ja kielellisesti lahjakas, mutta on kohtalon oikusta päätynyt kuuluisien urheilijoiden haamukirjailijaksi. Hän asuu Toscanassa viehättävässä pikkukaupungissa omassa rauhaisassa yksinäisyydessään kunnes naapuriin muuttaa itäeurooppalainen Marta, jota Gerald pitää moukkamaisuuden ruumiillistumana.

Sekä Marta että Gerald ovat yksinäisiä ja tapailevat ruoanlaiton merkeissä, vaikka eivät oikeastaan voi sietää toisiaan. Naapurusten tapaamisille on ominaista liiallinen Fernet Brancan nauttiminen ja sellaisten ruokien syönti, joissa kyseinen yrttilikööri on keskeisenä ainesosana. Reseptit on kirjoitettu ylös lukijoiden iloksi ja hämmästykseksi. Väärinymmärrykset sekä molemminpuoliset ennakkoluulot tuovat kirjaan herkullista huumoria ja yllättävät juonenkäänteet pitävät lukijan tiukasti otteessaan.

Kirja on ollut myynti- ja arvostelumenestys ja se on saavuttanut kulttimainetta Euroopassa. Kirjailija James Hamilton-Paterson on kotoisin englannista, mutta hän on asunut jo 25 vuotta vuorotellen Toscanassa ja Filippiineillä. Hän on saanut vuoden parhaalle brittiteokselle myönnettävän arvostetun Whitebread-palkinnon kirjastaan Gerontius.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mausteena Fernet Branca”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.