Maze Runner III – Tappava lääke

AlkuteosThe Death Cure
SuomentajaJussi Korhonen
ISBN9789522604675
SidosasuNidottu
Sivujan. 360
Julkaisupäivämäärä17.2.2016
KirjastoluokkaN84.2, 84.2

27,00 


Saatat pitää myös näistä:

Haikuja ihmiskunnalle
Audrey Hepburn
Tyttö, jolla on alaselkätatuointi
Pohjoisen alitajunnan maa
Viisaus kaaoksen keskellä
Yoganandan elämä
Hyvästit tavaroille
Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
Wilhelmin saunakirja (e-kirja)
Haltiain kertomaa (e-kirja)
Osasto:

Kuvaus

Maze Runner-trilogian kolmannessa osassa Thomaksen henkeäsalpaava tarina jatkuu. Poltetun maan ylityksen jälkeen Thomas joutuu uuteen karmivaan ihmiskokeeseen. Hänen aivojaan on käsitelty niin, että ihmiskokeen taustalla olevan PAHA- organisaation edustaja ohjaa ja kontrolloi häntä. Hänen muistonsakin on pyyhitty pois. Thomas onnistuu kuitenkin saamaan osan muistoistaan takaisin, mutta ne ovat liian piinallisia. Muistojensa rippeiden voimalla hän pakenee uhkarohkeiden ystäviensä kanssa ja yrittää pelastaa sen, minkä vielä voi.

Maze Runner -trilogia on vuosikymmenen suosituimpia YA/crossover-sarjoja Nälkäpelin, Twilightin ja Outolinnun kanssa, New York Timesin bestseller-listan vakionimikkeitä.

Sarjan elokuvaversion ensimmäinen osa Labyrintti sai ensi-iltansa Suomessa syksyllä 2014 ja jatko-osa Labyrintti – Aavikkokokeet syksyllä 2015. Sarjan kolmannesta osasta on tekeillä elokuva (Maze Runner: The Death Cure), joka tulee Yhdysvalloissa ensi-iltaan helmikuussa 2017.

James Dashner (s. 1972) on Kalliovuorilla asuva yhdysvaltalainen kirjailija. Hän on kirjoittanut erityisesti scifi- ja fantasiakirjoja lapsille ja nuorille. Lisätietoja sarjasta saa kirjailijan nettisivuilta osoitteesta jamesdashner.com.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maze Runner III – Tappava lääke”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.