Meditatiivinen juokseminen (pokkari)

AlkuteosRunning with the Mind of Meditation
SuomentajaLauri Porceddu
ISBN9789522606075
SidosasuNidottu
Sivuja196
Julkaisupäivämäärä08/2016
Kirjastoluokka17.3

9,00 

Meditaatiossa koettava kirkkauden taso ei ole pelkästään fyysisen toiminnan tulos. Mielen kirkkaus on sitä, mitä mieli on. – Sakyong Mipham

Tiibetiläiselle lamalle ja Shambhala-yhteisön johtajalle, Sakyong Miphamille, fyysinen harjoittelu on osa henkistä hyvinvointia. Kirjassaan Mipham yhdistää maratonkokemustensa pohjalta henkisen harjoittamisen ja juoksemisen kuvaillen samalla meditaatio-ohjeita ja havaitsemiaan treenaamisen perusperiaatteita.


Saatat pitää myös näistä:

Häpeän alkemia
Eroon oireista
Minä tunnen tunteeni – Työkirja lapsille
Vapaudu tukahdutetuista tunteista
Joogaa kivun lievitykseen
Kohti unelmauraa – Työkirja
UPEA
Yksinkertaisuus
Rohkeus
Tietoisen läsnäolon opas vanhemmille
Osasto:

Kuvaus

Meditaatiossa koettava kirkkauden taso ei ole pelkästään fyysisen toiminnan tulos. Mielen kirkkaus on sitä, mitä mieli on. − Sakyong Mipham

Tiibetiläiselle lamalle ja Shambhala-yhteisön johtajalle, Sakyong Miphamille, fyysinen harjoittelu on osa henkistä hyvinvointia. Kirjassaan Mipham yhdistää maratonkokemustensa pohjalta henkisen harjoittamisen ja juoksemisen kuvaillen samalla meditaatio-ohjeita ja havaitsemiaan treenaamisen perusperiaatteita.

Opit ovat yksinkertaisia. Ne on suunniteltu havainnollistamaan selkeästi, kuinka mielen liikkeiden sulauttaminen fyysiseen harjoitukseen on kenen tahansa omaksuttavissa. Meditatiivinen juokseminen tutustuttaa lukijan ”keskivertoihmisen” harjoitusohjelmaan, jossa fyysinen ja henkinen kulkevat käsi kädessä. Kirjan neuvot ovat hyödyksi paitsi keholle myös mielelle, treenaajan kunnosta, iästä, henkisestä tai uskonnollisesta taustasta riippumatta.

Sakyong Mipham on tunnettu buddhalainen opettaja, kirjailija, maratoonari ja superatleetti. Hänen isänsä, Chögyam Trungpa, oli yksi merkittävimpiä buddhalaisuutta länteen tuoneita opettajia ‒ ja ehkä juuri siksi myös kiistelty hahmo ‒ joka tunnetaan klassikkokirjastaan Henkisen materialismin ylittäminen.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meditatiivinen juokseminen (pokkari)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.