Menesty tyyneyden avulla

Opas yksinkertaiseen meditaatioon

AlkuteosSuccess through Stillness – Meditation Made Simple
SuomentajaKatariina Kallio
ISBN9789522603593
SidosasuNidottu
Sivuja208
Julkaisupäivämäärä31.3.2015
Kirjastoluokka17.3

26,00 

Avain menestykseen löytyy tyynestä ja rauhallisesta mielestä, joka on saavutettavissa yksinkertaisella keinolla meditoimalla.

Supersuosittu hip-hop-moguli, yrittäjä ja bestsellerkirjailija Russell Simmons kertoo kirjassaan, miten meditaation harjoittaminen on auttanut häntä ja useita muita viihdemaailman huippunimiä menestymään urallaan. Simmons ohjaa lukijoitaan löytämään sisäisestä tyyneydestä voiman, jonka avulla on mahdollista löytää omat kykynsä ja hyödyntää ne huippuunsa.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Avain menestykseen löytyy tyynestä ja rauhallisesta mielestä, joka on saavutettavissa yksinkertaisella keinolla – meditoimalla.

Supersuosittu hip-hop-moguli, yrittäjä ja bestsellerkirjailja Russell Simmons kertoo kirjassaan, miten meditaation harjoittaminen on auttanut häntä ja useita muita viihdemaailman huippunimiä menestymään urallaan. Simmons ohjaa lukijoitaan löytämään sisäisestä tyyneydestä voiman, jonka avulla on mahdollista löytää omat kykynsä ja hyödyntää ne huippuunsa.

Menesty tyyneyden avulla yhdistää Simmonsin omia kokemuksia, haastatteluita sekä hänen meditaatio-ohjaajiensa viisaita opetuksia. Kirjasta hyötyvät erityisesti ne, joille meditaation harjoittaminen ei ole vielä tuttua.

Russell Simmons on yhdysvaltalainen visionääri, yrittäjä, kirjailija sekä muun muassa Mariah Careyta ja Kanye Westiä julkaisevan Def Jam -levy-yhtiön perustaja. Hänen luomuksiaan on nähty ja kuultu menestys-tv-kanava HBO:lla ja Broadwaylla. Simmonsilta on suomennettu aiemmin teos Todella rikas (Basam Books 2013).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Menesty tyyneyden avulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.