Miehen käyttöohjeet

AlkuteosThe Manual
SuomentajaJouni Porio
ISBN9789525734270
SidosasuNidottu
Sivuja367
Julkaisupäivämäärä30.11.2008
Kirjastoluokka14.8, 17.3

27,00 


Saatat pitää myös näistä:

Henkiset voimavarat
Rikastumisen tiede
Saa mitä haluat
Harjoituksia läsnäolon voimasta
Vihan oppitunnit
Jooga ja elämän voima
Tasapainota kehosi energiat
Vetovoiman salaisuus
Isosti ajattelemisen taika ja unelmien elämä

Kuvaus

Pitääköhän hän minusta? Miksei hän ole jo soittanut? Miten saan hänet sitoutumaan? Mihin kaikki kunnon miehet ovat kadonneet?

Kuinka usein näitä kysymyksiä tulekaan pyöritelyä pääsemättä puusta pitkään? Ystävät kertovat vain sen, minkä haluaa kuulla tai jo tietää. Loppujen lopuksi ainoa ihminen, joka voi valaista miehen ajatusmaailmaa on – juuri niin – toinen mies.

Steve Santagati tuntee aiheensa ja tietää, että nainen haluaa miehen, jossa on sopivassa suhteessa särmää, herkkyyttä ja voimaa. Mutta miten hurmurit ja Pahat Pojat kesytetään?

Miehen käyttöohjeet perustuu deittailuveteraani Steve Santagatin omakohtaisiin kokemuksiin ja etenee aina flirtistä seurustelun salaisuuksiin. Kirja kertoo siekailemattoman suoraan sen, mistä miehet useimmiten vaikenevat: mitä uroksen päässä tapahtuu hänen pyrkiessään lähikontaktiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. Teos tuo vihdoinkin naisten ulottuville tiedon, jonka avulla Pahojen Poikien puntit saa tutisemaan.

Steve Santagati on esiintynyt seurustelueksperttinä lukuisilla TV-kanavilla ja ohjelmissa. Asiantuntijatyön ohella Santagati toimii mallina ja juontajana. Hän on myös seurustellut aika monen naisen kanssa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miehen käyttöohjeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *