Miehen käyttöohjeet

AlkuteosThe Manual
SuomentajaJouni Porio
ISBN9789525734270
SidosasuNidottu
Sivuja367
Julkaisupäivämäärä30.11.2008
Kirjastoluokka14.8, 17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

27,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Pitääköhän hän minusta? Miksei hän ole jo soittanut? Miten saan hänet sitoutumaan? Mihin kaikki kunnon miehet ovat kadonneet?

Kuinka usein näitä kysymyksiä tulekaan pyöritelyä pääsemättä puusta pitkään? Ystävät kertovat vain sen, minkä haluaa kuulla tai jo tietää. Loppujen lopuksi ainoa ihminen, joka voi valaista miehen ajatusmaailmaa on – juuri niin – toinen mies.

Steve Santagati tuntee aiheensa ja tietää, että nainen haluaa miehen, jossa on sopivassa suhteessa särmää, herkkyyttä ja voimaa. Mutta miten hurmurit ja Pahat Pojat kesytetään?

Miehen käyttöohjeet perustuu deittailuveteraani Steve Santagatin omakohtaisiin kokemuksiin ja etenee aina flirtistä seurustelun salaisuuksiin. Kirja kertoo siekailemattoman suoraan sen, mistä miehet useimmiten vaikenevat: mitä uroksen päässä tapahtuu hänen pyrkiessään lähikontaktiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. Teos tuo vihdoinkin naisten ulottuville tiedon, jonka avulla Pahojen Poikien puntit saa tutisemaan.

Steve Santagati on esiintynyt seurustelueksperttinä lukuisilla TV-kanavilla ja ohjelmissa. Asiantuntijatyön ohella Santagati toimii mallina ja juontajana. Hän on myös seurustellut aika monen naisen kanssa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miehen käyttöohjeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.