Mielekkäästi irti masennuksesta (kirja + cd)

Tietoisen läsnäolon menetelmä

AlkuteosThe Mindful Way Through Depression
SuomentajaRaija Rintamäki
ISBN9789525534986
SidosasuNidottu
Sivuja322
Julkaisupäivämäärä30.11.2008
Kirjastoluokka17.3, 59.563
HuomioitavaaLoppuunmyyty

35,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Taistelu masennusta vastaan on kuin tarpoisi hetteikössä: yritykset irtautua alakulosta ottamalla itseään niskasta kiinni saa vain vajoamaan entistä syvemmälle. Mielekkäästi irti masennuksesta selittää havainnollisesti, miksi näin käy, ja opastaa askel askeleelta, miten kroonisen alakulon kierteen voi lopullisesti katkaista. Yhdistämällä itämainen meditaatioperinne kognitiivisen psykoterapian oivalluksiin kirjoittajat ovat kehittäneet hoito-ohjelman, joka auttaa eroon kielteisistä ajatustottumuksista, itsesyytöksistä ja turhasta vatvomisesta. Kirjan liitteenä olevan CD:n lempeät ja kannustavat harjoitukset ohjaavat elämänilon ja tasapainon löytämiseen.

Mielekkäästi irti masennuksesta on käytännönläheinen itsehoito-opas ja uraauurtava teos, jossa ensimmäistä kertaa yhdistetään kognitiivinen psykoterapia ja tietoisen läsnäolon menetelmä tehokkaaksi masennuksen hoitomuodoksi. Kirjan kirjoittajat ovat psykologian ja psykiatrian asiantuntijoita.

Mark Williams on kliinisen psykologian professori Oxfordin yliopistossa.

John Teasdale on toiminut tutkijana psykiatrian laitoksella Oxfrodin yliopistossa sekä kognitio- ja aivotutkimuksen yksikössä Cambridgessa.

Zindel Segal on Toronton yliopiston psykoterapian laitoksen johtaja.

Jon Kabat-Zinn on Massachusettsin yliopistollisen sairaalan stressinhallintaklinikan perustaja ja johtaja sekä Massachusettsin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan emeritusprofessori. Hänen kehittämäänsä tietoiseen läsnäoloon perustuvaa stressinhallintamenetelmää on sovellettu menestyksekkäästi masennuksen ja uupumuksen hoidossa. Kabat-Zinnilta on aikaisemmin suomennettu teokset Olet jo perillä (Basam Books 2004), Täyttä elämää (Basam Books 2007) ja Kehon ja mielen viisaus (Basam Books 2008).

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielekkäästi irti masennuksesta (kirja + cd)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.