Mielen tuolle puolen

ISBN9789522604064
SidosasuNidottu
Sivuja224
Julkaisupäivämäärä09/2015
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

26,00 

Mielen tuolle puolen on maaginen matka toisenlaiseen todellisuuteen. Oppainamme on kaksi viisasta miestä, joita yhdisti palava halu ratkaista olemassaolon syvä mysteeri.

Elämänfilosofi Jiddu Krishnamurti ja fyysikko David Bohm keskustelivat vuosina 1961-1986 ihmisenä olemisen keskeisistä kysymyksistä ainutlaatuisella tavalla. Tuloksena on huikea näkemys ihmisestä, joka elää kahdessa maailmassa: itse tekemässään ja todellisessa. Tragediamme on, että torjumme tosiasiat ja elämme mielemme muodostamien kuvien ja käsitteiden maailmassa.


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Myötätunnon kirja
Osasto:

Kuvaus

Mielen tuolle puolen on maaginen matka toisenlaiseen todellisuuteen. Oppainamme on kaksi viisasta miestä, joita yhdisti palava halu ratkaista olemassaolon syvä mysteeri.

Elämänfilosofi Jiddu Krishnamurti ja fyysikko David Bohm keskustelivat vuosina 1961-1986 ihmisenä olemisen keskeisistä kysymyksistä. Tuloksena on huikea näkemys ihmisestä, joka elää kahdessa maailmassa – itse tekemässään ja todellisessa. Tragediamme on, että torjumme tosiasiat ja elämme mielemme muodostamien kuvien ja käsitteiden maailmassa.

Mielen tuolle puolen kuvaa, mikä mielessä on pielessä ja mitä tilanteelle voi tehdä. Ratkaisu ei ole helppo, mutta se on yksinkertainen: ihmisen on vapauduttava tajunnan tyranniasta. Ajattelu on palautettava paikalle, jolle se kuuluu.

Kirja perustuu 52 keskusteluun, joita Krishnamurti ja Bohm kävivät vuosien 1965 ja 1983 välillä. Osa keskusteluista on julkaistu kirjoissa Ajan päättyminen, Elämän kokonaisuus ja Oivalluskyky herää II, mutta suurin osa on aikaisemmin julkaisemattomia.

Jiddu Krishnamurti on elämäntaidon opettaja, joka on kirjojensa kautta tullut tutuksi monille. Hänen kokonaisvaltainen näkemyksensä elämästä ja ihmisestä perustuu omakohtaiseen oivallukseen ja syvään ymmärrykseen, joka fyysisesti vaikuttaa aivojen toimintaan. David Bohm on teoreettisen fysiikan professori, jonka teesit maailmankaikkeuden ja mielen suhteesta mullistavat ymmärryksemme molemmista.

Heikki Peltola on tietokirjailija, joka on vuodesta 1977 seurannut Krishnamurtin ja David Bohmin yhteistyötä läheltä. Hän on kirjoittanut seitsemän kirjaa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielen tuolle puolen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.