Mielessä vain se

AlkuteosGirl with a One-Track Mind
SuomentajaTaija Mård
ISBN9789525734317
SidosasuSidottu
Sivuja273
Julkaisupäivämäärä30.11.2008
Kirjastoluokka84.2
HuomioitavaaLoppuunmyyty

22,00 

"Onkohan minussa jotain vikaa kun ajattelen koko ajan seksiä?"


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Miten niin muka miehet ajattelevat seksiä enemmän kuin naiset? Terävän ja pirullisen hauskan Abby Leen nettipäiväkirja todistaa toista. Abby Lee kertoo siekailemattoman rehellisesti ja yksityskohtia säästelemättä mitä lontoolaisen, seksuaalisesti aktiivisen sinkkunaisen lakanoiden välissä oikeasti tapahtuu. Blogista tuli äkkiä sensaastio ja sen kävijämäärä räjähti tuhansiin päivässä. Niin mies- kuin naislukijatkin ihastuivat Abbyn maanläheiseen, humoristiseen kerrontaan ja ronskeihin tarinoihin.

Mielessä vain se on yhden vuoden käsittävä päiväkirja, jossa Abby kertoo haluistaa ja heikkouksistaan avoimemmin kuin koskaan ennen. Kirja on ylistyslaulu lihan iloille ja neiselliselle seksuaalisuudelle. Se valtasi heti ilmestyttyään brittiläisten bestseller-listojen kärkipaikat, aiheutti mittavan mediamylläkän ja teki Abby Leestä julkkiksen vastoin tahtoaan.

Abby Lee on pitänyt blogia seksiseikkailuistaan neljän vuoden ajan, ja sivustosta on tullut sensaatiomaisen suosittu. Blogilla on nykyään miljoonia lukijoita, ja se houkuttelee joka kuukausi lähemmäs satatuhatta uutta kävijää. Abby Leen blogi valittiin vuonna 2006 Ison-Britannian ja Irlannin parhaimmaksi nettipäiväkirjaksi. Kirjoittaja suunnittelee parhaillaan jatkoa esikoisteokselleen. Hän on nykyään 35-vuotias ja asuu Lontoossa. Abby Lee on salanimi.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielessä vain se”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.